Laitekomponentit

Laitekomponenttien valikoima koostuu useille teollisuuden sovelluksille suunnitelluista tuotteista. Valikoimaa kehitetään ja lisätään jatkuvasti. Jos et löydä etsimääsi, otathan yhteyttä. Alla on listattuna muutamia yleisimpiä tuotteita:


  • Säätöjalat: Soveltuvat kuormille 150 kg:sta useisiin tonneihin/jalka. Nivel- tai kiinteät kierretangot. Materiaaleina teknopolymeerit, galvanoitu teräs ja ruostumaton teräs. Saatavilla myös ESD ja Atex tuotteet.

  • Tärinänvaimennuskumit: Kumivaimentimia käytetään muun muassa tärinän ja melun vaimentamiseen. Tarjoamme useita eri kokoisia ja malleja NR-kumista valmistettuja kumivaimentimia, joissa on galvanoitu tai ruostumaton kierretanko. Useita eri kovuuksia.

  • Vivut, nupit ja kahvat: Kiinteät nupit ja erilaiset kahvat ovat saatavilla useissa eri pituuksissa, väreissä ja mitoissa. Valikoimassa ovat myös säätöpultit ja lukitustapit, lukitusvivut sekä laitteiden säätämiseen tarkoitetut käsipyörät.

  • Mittalaitteet ja tunnistimet: Hydrauliikka puolelle tarjolla tasomittarit sekä erilaiset huohotinkorkit. Teollisuuden linjastoihin valikoimassa on monenlaisia mekaanisia ja digitaalisia asentotunnistimia.
Laitekomponentit
Säätöjalat

Säätöjalat

Säätöjalkojen valikoima soveltuu useille sovelluksille ja teollisuuden aloille, mukaan lukien elintarvike-, valmistus- ja lääketieteellinen teknologia. Säätöjalka valikoimasta löytyy laajasti eri kokoja, materiaaleja ja säätöjalka-tyyppejä erilaisiin tarpeisiin ja sovelluksiin.
Tärinänvaimennuskumit

Tärinänvaimennuskumit

Tärinänvaimennuskumit ovat suunniteltu vähentämään teollisuuden koneiden aiheuttamaa tärinää ja melua. Tärinänvaimentimia on saatavana eri materiaaleista, kuten kumista, silikonista ja polyuretaanista ja ne sopivat moneen eri sovelluksiin sekä ympäristöihin.
Säätöpultit ja lukitusnapit

Säätöpultit ja lukitustapit

Säätöpultit ja lukitustapit ovat hyödyllisiä teollisuuskoneiden säätämiseen ja lukitukseen. Korkealaatuiset pultit saatavilla meiltä eri materiaaleissa, kokoina ja malleina kaikkien tarpeiden ja vaatimusten mukaan.
Vivut ja nupit

Vivut ja nupit

Säätövipuja ja nuppeja käytetään komponenttien säätämiseen ja kiinnittämiseen koneissa ja laitteissa. Saatavana eri materiaaleissa ja kokoina eri sovelluksiin sekä ympäristöihin sopiviksi.
Käsipyörät

Käsipyörät

Käsipyöriä käytetään erilaisten koneiden ja instrumenttien säätämiseen ja ohjaamiseen. Käsipyöriä on saatavilla eri kokoisina ja eri materiaaleista, kuten muovista ja metallista, joten ne sopivat moniin erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin.
Kahvat

Kahvat

Kahvoja käytetään koneiden ja tilojen ovien, luukkujen ja kansien avaamiseen ja sulkemiseen. Kahvoja saatavilla meiltä eri kokoisina, eri materiaaleista valmistettuina ja eri malleina, jotta ne vastaisivat kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.
Magneetit

Magneetit

Teollisuusmagneetteja käytetään erilaisiin teollisuuden tarpeisiin, kuten komponenttien kiinnittämiseen, lukitsemiseen ja nostamiseen. Magneetteja on saatavana eri vahvuuksilla, kooilla ja materiaaleilla. Valikoimasta löytyy muun muassa litteitä, sylinterin muotoisia, ruuvattavia ja pintakäsiteltyjä magneetteja.
Tasomittarit

Tasomittarit

Tasomittarit ovat olennainen osa hydraulijärjestelmien nestetason valvontaa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tasomittareita eri materiaaleissa ja eri kokoisina, jotta ne sopisivat täydellisesti kaikkiin käyttötarkoituksiin ja vaatimuksiin. Tasomittarit ovat korkealaatuisia ja luotettavia tarjoamaan tarkan ja selkeän tasonilmaisun. Niiden avulla varmistat, että prosessit toimivat tehokkaasti ja turvallisesti.

Lisää luettavaa

Industrilås – Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut
Tuoteuutiset

Yksilölliset ja standardoidut lukitusratkaisut

Industrilås tarjoaa lukot, kahvat, saranat sekä tiivisteet. Kun halutaan oven todella pysyvän suljettuna, on Industrilås luotettava valinta.

2J Antennas on luotettava kumppani
Tuoteuutiset

2J Antennas: Tulevaisuuden yhteyksien luotettava kumppani

2J Antennas tarjoaa edistyksellisiä ja laadukkaita antenniratkaisuja, jotka vastaavat langattoman teollisuuden nopeasti kehittyviin tarpeisiin. Lue lisää!

Ram Mounts
Tuki

Miksi valita Ram® Mounts?

RAM® Mounts valmistaa monipuolisia ja kestäviä kiinnitysjärjestelmiä erilaisille mobiililaitteille, kuten tableteille, kameroille ja matkapuhelimille. Valitse RAM® Mounts, kun haluat laatua edulliseen hintaan.

IntelliSkin® suojakuoret mobiililaitteille
Tuoteuutiset

IntelliSkin® -suojakuoret mobiililaitteille

IntelliSkin® tarjoaa laitteillesi täydellisen lataus- ja telakointiratkaisun, joka sopii esimerkiksi materiaalinkäsittely-ympäristöihin. Työskentele huoletta ilman latauskaapeleita!

RAM Mounts
Tuoteuutiset

RAM® Mounts -kiinnikkeet Pohjoismaiden suurimmalta jälleenmyyjältä

RAM® Mounts on johtava asennuskiinnikkeiden valmistaja, jonka tuotteet valmistetaan USA:ssa. Mikäli tarvitsemasi tuote kuitenkin puuttuu, ole yhteydessä, sillä tarjolla oleva valikoima on todella suuri ja löydämme sinulle varmasti parhaan ratkaisun.

Stoneridge-Orlaco ajoneuvokamerat ja monitori
Tuoteuutiset

Kun vain paras kuvanlaatu kelpaa!

Stoneridge-Orlaco esittelee uuden reaaliaikaisen 7" HLED-digitaalimonitorin. Yhdessä HMOS-kameran kanssa Orlacon GMSL-järjestelmällä päästään ajoneuvokameroissa uudelle tasolle kuvanlaadussa.

Teknisiä neuvoja
Mikko KokkoMikko Kokko

Tuotepäällikkö

+358403412473 040 3412 473

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti