Anturi

Tuotteet koneenrakentajille ja laitevalmistajille. Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajimpia alallaan. Valikoimaamme kuuluvat valokennot, induktiiviset anturit, mekaaniset rajakytkimet, ultraäänianturit, pulssianturit ja monipuolinen valikoima oheiskomponentteja, kuten liitostekniikan tuotteet.
Anturi-tuotealue
Induktiiviset lähestymiskytkimet

Induktiiviset lähestymiskytkimet

Induktiiviset kytkimet ovat ihanteellisia kosketuksettomaan metallisten kappaleiden tunnistukseen. Niissä ei ole liikkuvia osia, mikä tekee niistä sopivia korkean tunnistustaajuuden ja -määrän sovelluksiin. Lisäksi niiden sylinterimallinen muotoilu mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen.
Jalkakytkimet

Jalkakytkimet

Bernsteinin jalkakytkimistä löytyy laaja valikoima jalkapolkimia teollisuuskäyttöön. Erikoiskytkin valikoimastamme löydät polkimet joka käyttökohteeseen. Valikoimista löytyy myös turvajalkakytkimet. Herga täydentää valikoimaa pienikokoisilla jalkakytkimillä.
Kallistus- ja kiihtyvyysanturit

Kallistus- ja kiihtyvyysanturit

DIS Sensors on kallistus- ja kiihtyvyysantureihin erikoistunut toimittaja. Antureilla saadaan mitattua laitteen kallistumaa tai kiihtyvyyttä kosketuksettomasti. Saatavana myös CAN-väylään ja turvakäyttöön tarkoitettu SIL-anturi. Jos tarvitset apua sopivan anturin valinnassa, kokeile DIS Sensorsin tuotteen valintatyökalua tai ota meihin yhteyttä. <a class="btn btn-primary" href="https://www.oem.fi/info/tuki/yleista-kallistus-ja-kiihtyvyysantureista" >Yleistä kallistus- ja kiihtyvyysantureista</a>
Kamera-anturi Smart-VS

Kamera-anturit

Kamera-anturit tarjoavat käyttäjilleen monipuolisia työkaluja laadunvalvontaan, tunnistamiseen ja paikoittamiseen. Niiden käyttäjäystävällinen ohjelmisto mahdollistaa helpon ja intuitiivisen käytön, jossa on saatavilla monipuoliset toiminnot ja työkalut erilaisten tehtävien suorittamiseen. Kamera-anturit yhdistävät optiikan ja valonlähteen samassa kompaktissa kuoressa. Tämä suunnittelu mahdollistaa tarkan ja luotettavan kuvan keräämisen ja analysoinnin. Optiikan korkealaatuiset linssit ja valonlähteen tehokkuus varmistavat erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden.
Kannatinjärjestelmä CS-3000 neXt

Kannatinjärjestelmät

Kannatinjärjestelmä koostuu huolella suunnitelluista nivelistä ja putkista, jotka mahdollistavat halutut toiminnallisuudet. Liikkuvien nivelten avulla kotelo voidaan kääntää ja kallistaa lähes kaikkiin suuntiin tarpeen mukaan. Kannatinjärjestelmän kulmat ja johdot menevät aina putken sisään, mikä helpottaa puhtaanapitoa sekä tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa. Lisäksi koteloinnin IP65-suojaus mahdollistaa laitteen turvallisen toiminnan myös haastavissa olosuhteissa, kuten kosteissa ympäristöissä tai pölyisissä tiloissa. <a class="btn btn-primary" href="https://www.oem.fi/info/tuki/koteloiden-materiaalien-ominaisuudet" >Materiaalien ominaisuudet</a>
Kapasitiiviset lähestymiskytkimet

Kapasitiiviset lähestymiskytkimet

Kapasitiivisten kytkimien valmistajat Bernstein ja Datasensing tarjoavat monipuolisen valikoiman kytkimiä, jotka ovat erinomainen ratkaisu ei-metallisten kohteiden tunnistamiseen. Kapasitiiviset kytkimet ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää erilaisten aineiden, kuten nesteiden, jauhojen, pulverien ja kiinteiden aineiden, kuten puun, tunnistamiseen. Kytkimien toimintaperiaate perustuu kohteen sähköisen kapasitanssin muutokseen, mikä mahdollistaa tarkan ja luotettavan tunnistamisen. Tämä tekee kapasitiivisista kytkimistä erityisen hyödyllisiä monenlaisissa sovelluksissa, kuten teollisuudessa, automaatiossa ja materiaalinkäsittelyssä. Laaja valikoima eri mallisia ja kokoisia kapasitiivisia kytkimiä mahdollistaa niiden helpon integroinnin erilaisiin järjestelmiin ja ympäristöihin.
Laserskannerit

Laserskannerit

Hokuyon 2D-laserskannerit ovat korkealaatuisia ja tarkkoja mittalaitteita, jotka tarjoavat etäisyysmittauksen skannerin ja ympäristön välillä. Näiden skannerien avulla voidaan tunnistaa kohteen koko, sijainti ja liikesuunta perustuen skannauksen aikana kerättyyn dataan. Hokuyon laserskannereita on saatavilla erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla. Kohteen tunnistava malli tarjoaa digitaalisen ulostulon, joka helpottaa suoraan kohteen tunnistamista ja analysointia. Mittaava skanneri tarjoaa raakadata ulostulon eli luo 2D-pistepilven ympäristöstään.
Lineaarianturit

Lineaarianturit

Ixthuksen valikomista löytyy laaja valikoima lineaaripotentiometrejä. Antureissa on pitkä käyttöikä ja korkea kotelointiluokka. Valikoimissa on myös erikoismalleja eri käyttökohteisiin. BEI Sensorsin valikoima tarjoaa anturit lyhyemmän liikkeen mittaukseen.
lampotila-anturit

Lämpötila-anturit

Lämpötila-anturit kategoriasta löydät anturit, jotka sopivat mm. digitaalisiin termostaatteihimme. Valikoimassamme on myös Pt100-platinavastusanturit, joiden resistanssi muuttuu lämpötilan muuttuessa. Valikoimassa myös termopari- ja termistorianturit. Antureiden kaapelia voidaan tarvittaessa jatkaa. Lisätietoja tuotesivuilla!
Magneettikytkimet

Magneettikytkimet

Magneettikytkimet tunnistavat ainoastaan magneetin. Magneettikytkimiä voidaan käyttää lähestymiskytkimien tapaan. Niillä on etuja, kuten pidemmät tunnistusetäisyydet, jopa 60 mm. Lisäksi magneetin voi sijoittaa myös levyn taakse. Magneettikytkimiä on saatavana kahdella eri tekniikalla: Reed- tai Hall-tekniikalla. Reed-kytkimessä on mekaaninen kosketin ja saatavilla on myös bistabiilimalli (jäävä toiminta). Hall-kytkimessä on transistoriulostulo, jossa ominaisuutena on korkea kytkentätaajuus sekä se on immuuni lialle, kosteudelle ja tärinälle.
Pulssianturit

Pulssianturit

BEI Sensors on erikoistunut toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pyörivän liikkeen mittaukseen. Valikoimastamme löytyvät pulssi- ja absoluuttianturit, jotka hyödyntyvät optista tai magneettista lukutekniikkaa. BEI Sensors on edelläkävijä kosketuksettomassa lukutekniikassa ja erikoistunut myös asiakassovellettuihin tuotteisiin. <a class="btn btn-primary" href="https://www.oem.fi/info/tuki/pulssianturien-teoriaa" >Pulssianturien teoriaa</a>
Rajakytkimet

Rajakytkimet

Rajakytkin toimittajamme Bernstein tarjoaa erittäin laajan valikoiman mekaanisia rajakytkimiä. Mekaanisia rajakytkimiä voidaan käyttää lähestymiskytkiminä ja päätyrajoina. Rajakatkaisin sisältää pakkotoimiset koskettimet ja lukuisia eri toimipäävaihtoehtoja. Bernsteinin rajakytkimet ovat markkinoilla jo käsite, laadukkaat tuotteet ja laaja valikoima takaa soveltuvuuden paikkaan kuin paikkaan. <a class="btn btn-primary" href="https://www.oem.fi/info/tuki/yleista_rajakytkimista" >Yleistä rajakytkimistä</a>
Ultraäänianturit

Ultraäänianturit

Ultraäänianturien valmistaja PIL on arvostettu saksalainen toimittaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ultraääniantureiden suunnitteluun ja valmistukseen. Heidän laajasta valikoimastaan löytyy erilaisia ultraääniantureita, joiden tunnistusetäisyydet ovat vertaansa vailla. PIL:n ultraäänianturit tarjoavat luotettavan ja tarkan tunnistusratkaisun monenlaisiin sovelluksiin. Ne soveltuvat esimerkiksi materiaalinkäsittelyyn, teollisuusautomaatioon, logistiikkaan ja kuljetukseen.
Optiset anturit

Optiset anturit

Datalogic on laaja-alainen anturivalmistaja Italiasta. Voimakas panostus tuotekehitykseen näkyy myös laajassa valokennovalikoimassa. Valokenno valikoimastamme löytyy sekä peruskennot että erikoiskennot, lähes jokaiseen kohteeseen. Valokenno valikoimassa on useita laatikkomallisia vaihtoehtoja sekä M18-runkoisia kennoja. Useissa sarjoissa on saatavilla myös I/O-link ulostulolla olevat versiot. Kattava optisten anturien valikoima sisältää myös valoverhot, jotka soveltuvat sekä kappaleen tunnistukseen että mittaamiseen, esimerkiksi kappaleen korkeuden mittaamiseen. Saatavilla myös etäisyyden mittaamiseen tarkoitetut laseretäisyysanturit, ahtaisiin tiloihin kuituvalokennot sekä erikokoiset haarukka-valokennot. Kontrastianturit, värianturit, luminesenssianturit sekä etikettianturit täydentävät jo laajaa optisten anturien sarjaa.
Viivakoodinlukijat

Viivakoodilukijat

Datalogic on italialainen valmistaja, jolta löytyy viivakoodilukija paikkaan kuin paikkaan. Valikoimaan kuuluvat laserlukijat, kameralukijat sekä käsilukijat. Ominaisuudet viivakoodinlukijoissa ovat huippuluokkaa, kuten mm. osassa kameralukijoista on nestemäinen linssi fokuksen säätöön. <h2>Viivakoodilukijan liit&auml;nn&auml;t</h2> Viivakoodilukijan liittäminen järjestelmään onnistuu lukijoiden sisäisen Ethernet / Profinet liitännän kautta. Viivakoodilukijan liittyminen kaikkiin muihin väyliin onnistuu erillisen kytkentäboxin kautta. Viivakoodilukija on helppo kytkeä ID-NET™-verkkoon liitosmoduulin ja kytkentäkeskuksen avulla.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti