Optiset turvalaitteet

Datalogic on optisten antureiden valmistaja, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman kilpailukykyisiä turvavaloverhoja ja turvavalopuomeja.
Turvavaloverhoja on 14 mm sormisuojauksella ja 30/40 mm kädentunnistuksella. Läsnäolon valvontaan 50/90 mm resoluutiot.
Lisäksi valikoimassa on kattavasti tarvikkeita, jotka mm. helpottavat asennusta ja suojaavat itse turvalaitetta.
Optiset turvalaitteet
Turvavalopuomit, kehontunnistus

Turvavalopuomit, kehontunnistus

Datasensing (Datalogic) tarjoaa kaksi sarjaa SG ja SH turvavalopuomeja kehon tunnistukseen. Uuden SH-sarjan turvavalopuomeissa on parannetut lämpötila-alueet, pidemmät toimintaetäisyydet ja kirkkaat ja selkeät LED valot toimintojen havannointiin. Riippuen sovelluksesta, voit valita 2/3/4-säteisen turvavalopuomi vaihtoehdon. Turvavalopuomin toimintaetäisyys lähetin-vastaanotinparilla jopa 70m asti.
Turvavaloverhot, käsisuojaus

Turvavaloverhot, käsisuojaus

Datasensing (Datalogic) on optisten antureiden valmistaja, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman kilpailukykyisiä turvavaloverhoja ja turvavalopuomeja. Turvavaloverhoja on 14 mm sormisuojauksella ja 30/40 mm kädentunnistuksella. Läsnäolon valvontaan 50/90- mm resoluutiot. Lisäksi valikoimassa on kattavasti tarvikkeita, jotka mm. helpottavat asennusta ja suojaavat itse turvalaitetta.
Turvavalopuomit, sormisuojaus

Turvavaloverhot, sormisuojaus

Datalogic:n valikoimasta 14 mm sormisuojauksella olevat mallit. Perusmalleista (pelkkä OSSD turvaulostulo) monipuolisempiin muting/blanking malleihin. Saatavana myös IP69K malleja.
Turvavaloverhot

Turvavaloverhot, läsnäolovalvonta

Datalogic-turvavaloverhot SG2/50 ja SG2/90 ovat pääosin tarkoitettu läsnäolonvalvontaan. Läsnäolonvalvonnassa turvavaloverho asennetaan yleensä vaakatasoon alle metrin korkeudelle lattiapinnasta, näin saadaan valvottua esim. vaarallisen koneen edustaa. Vaakaan asennetuilla turvavaloverhoilla voidaan korvata mm. turvamatto.
Turvavalokennot

Turvavalokennot

Datalogic-turvavalokennot on saatavana joko M12- tai kotelomallina. S300-sarjan turvavalokenno on saatavana huurteenesto ominaisuudella. S300-sarja soveltuu hyvin Suomen olosuhteisuun, koska käyttölämpötila on -40 asteeseen.
Tarvikkeet optisille turvalaitteille

Tarvikkeet optisille turvalaitteille

Alta löydät valikoiman tarvikkeita turvavaloverhoille. Erikorkuiset suojatolpat, kulmapeilit, kytkentäkaapelit, turvareleet jne. Tarpeen vaatiessa ota yhteyttä sivun laidassa olevaan kaveriin.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Tony TarrTony Tarr

Tuotepäällikkö

+358403412435 040 3412 435

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti