Merkintätarvikkeet

Merkintätärvikkeita löytyy laaja valikoima, mukaan lukien Partexin kaapeli- ja johdinmerkit, joita on saatavilla yksittäisinä merkintöinä sekä asiakassovelletuilla tulostuksilla. Valikoimista löytyvät myös tulostimet ja ohjelmistot merkintöjen tekemiseen.
Merkintätarvikkeet
Johdinmerkit

Johdinmerkit

Tarjoamme laajan valikoiman johdinmerkkejä, jotka kattavat monipuolisesti erilaiset merkintätarpeet. Meiltä saat yksittäiset johdinmerkit, kuten 0-9 ja A-Z sekä suljetut johdinmerkit ja avoimet johdinmerkit. Lisäksi valikoimastamme löytyvät myös asiakassovelletut merkinnät ja kätevät vyösetit, jotka nopeuttavat asennusta. Lisätietoja saat tarkastelemalla tuotesivujamme!
Suljetut kaapelimerkit - PK

Kaapelimerkinnät

Valikoimistamme löytyvät Partexin yksittäiset PK-kaapelimerkinnät rullassa tai pussissa. Merkit saatavana myös värikoodattuna. PK-kaapelimerkit asennetaan PKH- tai POH-pidikkeeseen. Yksittäiset kaapelimerkinnät saatavilla myös halogeenivapaana (PKZ). Jos tarvitset täysin räätälöityjä kaapelimerkintöjä, tarjoamme myös asiakassovellettuja vaihtoehtoja, joko muovisena, halogeenivapaana tai ruostumattomasta teräksestä. Asiakassovelletut kaapelimerkinnät tehdään asiakkaan Excel-taulukon mukaan.
Tulostimet

Tulostimet

PARTEXIN laadukkaat tulostimet, joilla tulostat itse haluamasi merkinnät. Tulostimet sopivat johdin- ja kaapelimerkinnöille, kutistesukille, tarroille, teipeille ja kylteille.
SP kaapelispiraalit

Kaapelispiraalit

Kaapelispiraalit ovat erinomainen suoja johtonipuille. Tarjoamme kaapelispiraaleja myös halogeenivapaana. Kaapelispiraalien värivaihtoehdot ovat vihreä tai harmaa.
PKL-merkintäkilvet ruostumaton teräs

PKS-merkintäkilvet ruostumattomasta teräksestä

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut merkintäkilvet vaativiin olosuhteisiin. Olipa ongelmana sitten hapot, kuumuus, kylmyys, merivesi, UV-säteily, kemikaalit tai palamisen vaara, Partexin PKS-merkinnät ovat täydellinen ratkaisu näihin olosuhteisiin. Ruostumattomia merkkejä on saatavana yksittäisinä tai valmiiksi painettuina. Merkkien kiinnitys tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla nippusiteillä tai niiteillä.
Tulostettavat materiaalit

Tulostettavat materiaalit

Merkintään tulostettavat PO- ja PP-profiilit, halogeenivapaat profiilit, kutistesukat, teipit ja kyltit. Profiileihin saatavilla useita eri värejä ja pakkauskokoja. Valikoimasta löydät myös kutistesukat, kietaisutarrat, kyltit sekä teipit tulostimille ja merkintään.
Asiakaskohtaiset tulostukset

Asiakaskohtaiset tulostukset

Helpota omaa työtäsi ja varastointia asiakaskohtaisilla tulostuksilla. Valmistamme merkinnät halutuilla teksteillä ja merkit saa myös valmiiksi lajiteltuina. Saatavana asiakassovelletut johdin- ja kaapelimerkit sekä kyltit ja komponenttimerkinnät. Ota yhteyttä, niin autamme sinua saamaan tarvitsemasi merkinnät helposti ja vaivattomasti. <a class="btn btn-primary" href="https://markonline.partex.nu/fi/" target="_blank">Tilaa merkinnät verkosta</a>
Lajitelma- ja säilytyslaatikot

Lajitelma- ja säilytyslaatikot

Merkintätarvikkeesi pysyvät järjestyksessä laatikossa! Valikoimistamme löydät lajitelmalaatikot sekä säilytyslaatikot kaikille tarvikkeillesi. Partexin PSK55000-lajitelmalaatikko on loistava ratkaisu niin pieniin kuin suuriin merkintätarpeisiin. Lajitelmalaatikkoja on saatavana täytettynä johdinmerkeillä tai kaapelimerkeillä. Johdinmerkkilaatikoita on saatavana PA02-, PA1- ja PA2-merkeillä. Kaapelimerkkilaatikot ovat saatavana muovisilla PK2-merkeillä tai ruostumattomilla PKS-merkeillä. PSK55000-lajitelmalaatikot ovat täytetty numeroilla (0-9) ja kirjaimilla (A-Z) sekä yleisimmillä erikoismerkeillä. Johdinmerkkilaatikoista löytyy myös asennustyökalut merkeille ja kaapelimerkkilaatikoista pidikkeet sekä nippusiteet.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti