• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

DC-UPS ja puskuriyksiköt

Pulsin tehokkaat, kompaktit ja luotettavat DC-UPS ja puskuriyksiköt takaavat järjestelmän parhaan käytettävyyden. Keskeytymättömät teholähteet ovat saatavilla kondensaattoreilla tai akuilla varustettuna.

DC-UPS ja puskuriyksiköt kondensaattoreilla

UC10-sarjan DC-UPS:t ovat toteutettu ultrakondensaattoreilla (EDLC - Electrochemical Double Layer Capasitors). Ne ovat täysin huoltovapaita ja takaavat keskeytymättömän tehonsyötön sekunneissa mitattuna.

UF-sarjan puskuriyksiköt on toteutettu elektrolyyttikondensaattoreilla ja toimivat DC-UPS:n tavoin. UF-sarjasta löytyy mallit 24 ja 48 V järjestelmiin, puskurointiaika on tyypillisesti millisekunteja. Puskurointitilassa lähtöjännite on reguloitu, ja muutos normaalitilasta puskurointitilaan tapahtuu ilman keskeytystä. Kaikki yksiköt ovat ylikuormitus ja oikosulkusuojattuja, ja niillä on laaja käyttölämpötila-alue.

DC-UPS akulla

Akuilla toteutettavaan DC-UPS järjestelmään tarvitaan kolme osaa; teholähde, DC-UPS yksikkö sekä akku. DC-UPS yksikkö hoitaa akun valvonnan ja latauksen sekä saumattoman siirtymisen normaali- ja puskurointitilan välillä.

Kaikki Pulsin yksiköt tukevat yhden akun konseptia, jossa jokainen akku ladataan ja valvotaan erikseen. UB10-yksiköt vaativat vain yhden 12 V akun, mikä säästää tilaa ja kustannuksia. Ohjausyksikkö nostaa akun 12 V DC jännitteen 24 V DC:iin. Kaikissa yksiköissä on myös säädettävä puskurointiaika, mikä säästää akkua.
11 tuotetta 9 tuotesivulla. |

Osumia yhteensä : 9
Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti