Automaatio-tietokoneet

Täyttääkseen teollisuuden 4.0-aikakauden tarpeet, Advantech's tarjoaa täydellisen valikoiman sulautettuja automaatio tietokoneita, jotka pystyvät täyttämään IT: n ja OT: n välisen aukon.

Ensiluokkaisella suunnittelulla ne sisältävät useita laajennusratkaisuja ja monipuoliset asennustavan täyttävät eri sovellusten tarpeet. UNO-1000/3000 -sarja on ihanteellinen din-kiskoon tai koteloon asentamiseen, kun taas UNO-2000-sarja on monipuolinen malli jalustakiinityksellä.

Lisäksi kaikki uudet UNO-tuotteet tukevat Advantech iDoor -teknologiaa, joka antaa asiakkaille joustavuuden konfiguroida erilaisia ​​I / O-vaatimuksia, sisältää langattoman viestinnän, teollisen I / O: n ja oheislaitteet sekä teollisuuden kenttäväylän, joka perustuu erilaisiin sovelluksiin.
Automaatio-tietokoneet
Automaatiotietokoneet UNO-3000 -sarja

UNO-3000 sarja

UNO-3000 -sarja on pohjalevyasenteinen tietokone, joka tukee PCI- tai PCIe-laajennuksia. Laaja-alainen laskentateho ja PCI-laajennusominaisuudet antavat käyttäjille mahdollisuuden lisätä minkä tahansa kolmannen osapuolen I / O-toimintoa UNO-3000 sarja tarjoaa korkean suorituskyvyn ja laskentatehoa raskaisiin kuormituksiin esim. konenäköjen käsittelyyn , liikkeenohjainten ja monimutkaisten toimintojen päätelaitteeksi. Sopii erityisesti vaikka Edge tietojenkäsittelyyn.
Automaatiotietokoneet UNO-2000 -sarja

UNO-2000 sarja

UNO-2000 sarja soveltuu kaikkiin teollisuuden tarpeisiin, kaikki mallit ovat passiivi jäähdytteisiä ja solvetuvat erityisesti tietojen käsittelyyn, toimilaitteiden ja kenttäväylän väliin. Mallistosta löytyy useita eri prosessori vaihtoehtoja, tarpeen mukaan. Tietokoneita on myös mahdollisuus laajentaa Advantechin iDoor moduulin kautta millä saadana lisää I/O:ta, tarvittavia kommunikaatio portteja tai muita ominaisuuksia yli 30 lisäkortin valikoimasta. Koneet pystytään räätälöimään aina asiakkaan toivenden mukaisesti ja vastaamaan todellista tarvetta.
Automaatiotietokoneet UNO-1000-sarja

UNO-1000 sarja

UNO-1000-sarja on kestävä, ilman tuuletinta toimiva automaatiotietokone. DIN-kisko kiinnityksestä johtuen soveltuu käytettäväksi ohjauskaapissa teollisuusautomaatiossa. Hyvin suunniteltu lämmönhajontamekanismi mahdollistaa UNO-1000-sarjan toiminnan laajoissa lämpötiloissa. Sarja tarjoaa laajatrajapinnat kaikkiin tarpeisiin, USB, Ethernet, DI/DO ja paljon muuta. Laitteet tukevat Advantechin uusinta iDoor-tekniikkaa. Se tarjoaa suuren laajennettavuuden langattomaan tiedonsiirtoon, I/O-laajennukset ja teolliset protokollat iDoor-tekniikan kautta.
UNO-100 sarja automaatiotietokone

UNO-100 sarja

UNO-100 sarja sisältää Advantechin uudet pienikokoiset, mutta tehokkaat automaatiotietokoneet. DIN-kisko kiinnityksestä johtuen, sarja soveltuu käytettäväksi ohjauskaapissa teollisuusautomaatiossa. Modulaarisuus mahdollistaa koneitten laajentamisen jälkeenpäin. Sinun tarvitsee vain ostaa toinen kerros, eikä uusia koko konetta. Koneet pystytään räätälöimään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja vastaamaan todellista tarvetta.
UNO-200 sarja automaatiotietokone

UNO-200 sarja

Advantechin UNO-200 sarja tarjoaa korkeaa suorituskykyä kompaktissa koossa kilpailukykyiseen hintaan. Sarjan koneet voidaan asentaa DIN-kiskoon. Modulaarisuus mahdollistaa koneitten laajentamisen jälkeenpäin. Sinun tarvitsee vain ostaa toinen kerros, eikä uusia koko konetta. Koneet pystytään räätälöimään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja vastaamaan todellista tarvetta.
UNO-300 sarja automaatiotietokone

UNO-300 sarja

UNO-300 sarja on suunniteltu tarjoamaan korkean suorituskyvyn laskentaa teollisuusautomaatiosovelluksia varten. Modulaarisuus mahdollistaa koneitten laajentamisen jälkeenpäin. Sinun tarvitsee vain ostaa toinen kerros, eikä uusia koko konetta. Koneet pystytään räätälöimään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja vastaamaan todellista tarvetta.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Markus PeltolaMarkus Peltola

Tuotepäällikkö

+358403412487 040 3412 487

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti