Huoltovapaat muoviset laakerituotteet

Igus®-laakerointituotteet valmistetaan Saksassa. Tuotteiden valmistuksessa käytetään kolmea pääraaka-ainetta: perusmuovia, vahvistuskuituja ja kovia voiteluaineita. Kaikkiaan Iguksen tuotteilla on 53 eri valmitusmateriaalia, jotka soveltuvat erilaisiin toimintaolosuhteisiin. Igus® tunnetaan kuivavoidelluista täysin huoltovapaista tuotteista, jotka toimivat jopa veden alla tai hetkellisesti jopa +315 C° lämpötilassa.

Yleisimmät käyttökohteet löytyvät esim. maataloudesta, jossa laakeroinnin pitää kestää pölyä, likaa ja kosteutta. Myös elintarvike- ja medikaalilaitteet ovat erinomaisia kohteita Igus®-laakereille. Niihin liittyy usein vesi- ja kemikaalipesua, ja koska tuotteen itsessään pitää olla hygieeninen, Iguksen tuotteet vastaavat erinomaisesti tähän vaatimukseen. Iguksen pyörötangot, levymateriaali, liukuteippi sekä 3D-printtaus mahdollistavat monet piirustustuotteet.
Muoviset laakerituotteet
Hybridiaskelmoottori

Igubal® huoltovapaat nivelpäät

Muoviset huoltovapaat liukulaakerit. Materiaali pitää sisällään kuivia voiteluaineita jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Igubal nivellaakeri

Igubal® huoltovapaat nivellaakerit

Iglidur® liukulaakerin materiaali pitää sisällään kuivia voiteluaineita jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua
Iglidur huoltovapaa liukulaakeri

Iglidur® huoltovapaat liukulaakerit

Muoviset liukulaakerit ovat erinomainen vaihtoehto kun voitelu ei ole mahdollista tai se on vaikea toteuttaa ja tehdä säännöllisesti.
Xiros kuularulla

Xiros kuularullat

Xiros® laakerit ja kuularullat sisältävät kuivia voiteluaineita jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Igubal laippalaakeriyksikkö

Igubal® laakeriyksiköt

igubal® laakeriyksiköt ovat erinomainen vaihtoehto kun voitelu ei ole mahdollista tai se on vaikea toteuttaa ja tehdä säännöllisesti.
Vaihtokytkin 4-napainen tekninen kuva

Iglidur® kääntökehät

Igus® PRT -polymeerikääntökehien materiaali pitää sisällään kuivia voiteluaineita jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Tribo-tape musta liimapinnalla

Iglidur® Tribo-Tape

igus® Tribo-tape sopii monenlaisiin käyttökohteisiin, jossa tarvitaan huoltovapaata liukupintaa. Tribo-tape on todella ohut, vain 0,5mm ja sen asennus on erittäin helppoa. Sitä voidaan leikata tavallisilla saksilla ja sitä on saatava myös ilman liimapintaa. Tarjolla on FDA-hyväksyttyjä, antibakteerisia, korkean lämpötilan ja kulutuksen kestäviä materiaaleja.
igus ainestangot

Igus ainestangot, -putket ja levyt

iglidur®- valmistaa myöskin liukumuovia levy, tanko ja putkimateriaalina. Ne ovat kuivavoideltuja kuten muutkin igus® tuotteet. Paloille on vakiomitat mutta niitä on myöskin mahdollista saada erikoismittaisena. Myöskin piirustustuotteet ovat mahdollisia. Käyttökohteita on useita, materiaalin ominaisuuksien mukaan. Esim FDA hyväksyttyjä, lämmönkestäviä (+250 °C) ja kulutuksen kestäviä.
Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti