Huoltovapaat muoviset laakerituotteet

igus®-laakerointituotteet valmistetaan Saksassa. Tuotteiden valmistuksessa käytetään kolmea pääraaka-ainetta: perusmuovia, vahvistuskuituja ja kovia voiteluaineita. Kaikkiaan iguksen valikoiman tuotteilla on 53 eri valmitusmateriaalia, jotka soveltuvat erilaisiin toimintaolosuhteisiin. igus® tunnetaan kuivavoidelluista täysin huoltovapaista tuotteista, jotka toimivat jopa veden alla tai hetkellisesti jopa +315 C° lämpötilassa.

Yleisimmät käyttökohteet löytyvät esimerkiksi maataloudesta, jossa laakeroinnin on kestettävä pölyä, likaa ja kosteutta. Myös elintarvike- ja lääketeollisuuden laitteet ovat erinomaisia kohteita igus®-laakereille. Kyseisiin käyttökohteisiin liittyy usein vesi- ja kemikaalipesua, ja koska tuotteen itsessään pitää olla hygieeninen, iguksen tuotteet vastaavat erinomaisesti tähän vaatimukseen. iguksen valikoimaan kuuluvat pyörötangot, levymateriaalit, liukuteipit sekä 3D-tulostukseen liittyvät tuotteet.
Muoviset laakerituotteet
Ruuviliittimet koontikiskolle

Igubal® huoltovapaat nivelpäät

Muoviset huoltovapaat liukulaakerit. Materiaali pitää sisällään kuivia voiteluaineita jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Igubal nivellaakeri

Igubal® huoltovapaat nivellaakerit

Iglidur® liukulaakerin materiaali pitää sisällään kuivia voiteluaineita, jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Iglidur huoltovapaa liukulaakeri

Iglidur® huoltovapaat liukulaakerit

Muoviset liukulaakerit ovat erinomainen vaihtoehto kun voitelu ei ole mahdollista tai se on vaikea toteuttaa ja tehdä säännöllisesti.
Xiros kuularulla

Xiros kuularullat

Xiros® laakerit ja kuularullat sisältävät kuivia voiteluaineita, jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Igubal laippalaakeriyksikkö

Igubal® laakeriyksiköt

igubal® laakeriyksiköt ovat erinomainen vaihtoehto, kun voitelu ei ole mahdollista tai se on vaikea toteuttaa ja tehdä säännöllisesti.
Iglidur kääntökehät

Iglidur® kääntökehät

Igus® PRT -polymeerikääntökehien materiaali sisältää kuivia voiteluaineita, jotka mahdollistavat käytön ilman alku- ja jatkovoitelua.
Tribo-tape sininen liimapinnalla

Iglidur® Tribo-Tape

igus® Tribo-tape sopii monenlaisiin käyttökohteisiin, jossa tarvitaan huoltovapaata liukupintaa. Tribo-tape on todella ohut, vain 0,5mm ja sen asennus on erittäin helppoa. Sitä voidaan leikata tavallisilla saksilla ja sitä on saatava myös ilman liimapintaa. Tarjolla on FDA-hyväksyttyjä, antibakteerisia, korkean lämpötilan ja kulutuksen kestäviä materiaaleja.
igus ainestangot

Igus ainestangot, -putket ja levyt

iglidur® -tuotevalikoima sisältää myös liukumuovia levy-, tanko- ja putkimuotoisena. Materiaalit ovat kuivavoideltuja, kuten muutkin igus® tuotteet. Paloilla on omat standardikokonsa, mutta niitä on mahdollista saada erikoismittaisena. Lisäksi piirustustuotteet ovat mahdollisia toteuttaa. Liukumuovien käyttökohteita on useita, materiaalin ominaisuuksien mukaan. Esimerkkejä ovat FDA-hyväksytyt, lämmönkestävät (+250 °C) ja kulutusta kestävät vaihtoehdot.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti