Huoltovapaat lineaarituotteet

Perinteisen kuularatkaisun sijaan Iguksen drylin® -lineaarituotteiden liike perustuu liukuun. Tuotteet on valmistettu kestävistä, huolto- ja korroosiovapaista materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin käyttökohteisiin. Tuotteet ovat erittäin kustannustehokkaita. Ne eivät vaadi voitelua ja niitä on mahdollista käyttää tarvittaessa jopa veden alla.

Igus-tuotteiden valmistuksessa käytetään kolmea pääraaka-ainetta: perusmuovia, vahvistuskuituja ja kovia voiteluaineita.
Lineaarijohteet

Lineaarijohteet

Laaja valikoima liukujohteita moneen eri käyttötarkoitukseen. Perinteisin kuulajohteen lisäksi voimme tarjota täysin huoltovapaan liukumuoveihin perustuvan lineaarijohteen. Nämä johteet eivät vaadi rasvausta, ne ovat kevyitä ja korroosiovapaita. Iguksen monipuoliset konfiguraattorit auttavat sopivan tuotteen valintaan, sekä auttavat tuotteen eliniän arvioinnissa. Tutustu igus-konfiguraattoreihin. <a class="btn btn-primary" href="https://drylin-drive-technology-configurator.igus.tools/requirements?l=en&c=DE" target="_blank">Drylin®-lineaarijohteet</a></br><a class="btn btn-primary" href="https://drylin-drive-technology-configurator.igus.tools/requirements?l=en&c=DE" target="_blank">Drylin®-lineaariyksiköt</a></br><a class="btn btn-primary" href="https://www.igus.eu/info/linear-guides-lineartable-productfinder" target="_blank">Drylin®-lineaariyksiköt sähkömoottorilla</a></p>
Tribo-tape sininen liimapinnalla

Iglidur® Tribo-Tape

Sovelluksiin joihin tarvitaan huoltovapaata liukupintaa, on igus® Tribo-tape ihanteellinen valinta. Tribo-tape on ohut, vain 0,5mm paksu ja sen asennus on helppoa. Teippiä voidaan leikata tavallisilla saksilla ja sitä on saatava myös ilman liimapintaa. Tarjolla on FDA-hyväksyttyjä, antibakteerisia, korkean lämpötilan ja kulutuksen kestäviä materiaaleja.
igus ainestangot

Igus ainestangot, -putket ja levyt

iglidur®- valmistaa myöskin liukumuovia levy, tanko ja putkimateriaalina. Ne ovat kuivavoideltuja kuten muutkin igus® tuotteet. Paloille on vakiomitat mutta niitä on myöskin mahdollista saada erikoismittaisena. Myöskin piirustustuotteet ovat mahdollisia. Käyttökohteita on useita, materiaalin ominaisuuksien mukaan. Esim FDA hyväksyttyjä, lämmönkestäviä (+250 °C) ja kulutuksen kestäviä.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jere KettunenJere Kettunen

Tuotepäällikkö

+358403412475 040 3412 475

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti