• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Opastenäytöt

Digitaaliset opastenäytöt lisäävät liikenteen opastamisen, ohjaamisen sekä tiedottamisen tehokkuutta. Ne tekevät siitä myös reaaliaikaista, jolloin nopeasti muuttuviin tilanteisiin pystytään reagoimaan välittömästi etäyhteydellä.

LED-näyttöihin perustuvia opastejärjestelmiä käytetään laajalti esimerkiksi teollisuuslaitoksissa, logistiikkakeskuksissa, parkkihalleissa, satama-alueilla sekä lentoasemilla.

Edustamamme Ampronin LED-tekniikkaan perustuvat opastenäytöt ovat korkealaatuisia, ja niiden hyvän värintoiston sekä interaktiivisuuden ansiosta ne ovat erinomaisia ratkaisuja kohteeseen kuin kohteeseen.

Ampronin valikoimasta löytyy opastenäytöt myös todella vaativiin ulko-olosuhteisiin kuten satama-alueille, joissa merivesi, kostea ilma sekä lämpöolosuhteet tuovat omat haasteensa näyttötekniikalle. Valikoima pitää sisällään myös kompaktit opastenäytöt ympäristöihin, joissa olosuhteet ovat lievemmät, kuten logistiikkakeskuksiin tai parkkihalleihin.

Opastenäyttöihin on saatavilla lisävarusteena mm. kirkkausanturi, jonka avulla näyttö voi mukautua vallitsevan ympäristön valaistukseen. Tällöin näyttö toimii erinomaisesti sekä kirkkaassa päivänvalossa, että pimeissä olosuhteissa, häikäisemättä näyttöä lukevaa henkilöä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen opastenäytön valinnassa!
Teknisiä neuvoja
Anna WulffAnna Wulff

Tuotealuepäällikkö

050 5997 978

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti