Turvarajakytkimet

Meiltä saa laadukkaita turvarajakytkimiä monilta alan johtavilta valmistajilta. Italialainen johtava rajakytkinvalmistaja Pizzato Electtrica on perheyhtiö, joka panostaa vahvasti erityisesti turvatuotteiden tuotekehitykseen ja laatuun. Kaikki Pizzaton tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Pizzaton omassa tehtaassa Italiassa.

Toisella rajakytkintoimittajallamme Mechanilla on vahva osaaminen kosketuksettomista turvarajakytkimistä jo yli 40 vuoden ajalta. Mechan tarjoaa kestäviä ja kustannustehokkaita turvarajakytkimiä myös vaativiin käyttökohteisiin.

Lisäksi meiltä saa pitkän historian omaavan saksalaisen perheyhtiön Bernsteinin rajakytkimiä, joita yritykseltä löytyy erittäin laaja valikoima. Valikoimaan kuuluu mm.
• Kielirajakytkimet
• Saranakytkimet
• Sähkölukot
• Köysihätäpysäyttimet

Bernsteinilta löytyy myös turvajalkakytkimiä hätäseistoiminnolla.
Turvarajakytkimet
Sähkölukot

Sähkölukot

Sähkölukot ja kahvat tarjoavat kätevän tavan lukita ja valvoa ovia sekä luukkuja. Saatavana myös RFID-anturilla varustetut sähkölukkomallit integroiduilla painonapeilla, jolloin sähkölukko on helppo asentaa sekä kaapelointi on yksinkertaista ja nopeaa. Valikoimassa myös sähkölukkoihin erilaiset turvakahvat ja kahvaratkaisut mm. RGB led-valolla oven/luukun tai koneen tilan selkeään ja visuaaliseen indikointiin.
Kosketuksettomat turvarajakytkimet

Kosketuksettomat turvarajakytkimet

Mechan Controls kosketuksettomia turvarajoja on eri tekniikoilla. Kustannustehokkain näistä on turvamagneettikytkin (REED). Saatana on myös HALL-turvakytkintä, missä on magneettivastakappale, mutta kestää paremmin tärinää kuin REED-kytkin. SS-sarjan elektroniset kytkimet kestävät isojakin virtoja.
RFID-turvarajakytkimet

RFID-turvarajakytkimet

RFID-turvarajakytkin valikoimamme kattaa hyvin myös monimutkaiset ja laajat kokonaisuudet. Kokonaisuudessa voi olla ovia, missä on RFID-turvarajat vahtimassa oven asentoa, mutta samaan sarjaan voidaan lisätä myös hätäseispainikkeita tai muita turvakytkimiä SRF Smart adapterin avulla.
Turvarajakytkimet avaimella

Turvarajakytkimet avaimella

Kielirajakytkimillä valvotaan ovien ja luukkujen tilaa. Tällöin vältetään mahdolliset onnettomuudet kun kytkimet valvovat tilankäyttöä ja kulkua. Valikoimista löytyy eri runko- ja kosketinvaihtoehtoja. Löydät myös tarvikkeet turvarajakytkimille avaimella.
Turvasaranakytkimet

Turvasaranakytkimet

Bernstein SHS3-turvasaranakytkimet on suunniteltu ovien ja luukkujen tilan valvontaan. Materiaalina turvasaranakytkimissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu sarana, joka on liitetty muovirunkoiseen kytkinkoteloon. Saranarajan etuja ovat vaikea ohitettavuus, joka estää onnettomuuksien tapahtumisen, kestävyys sekä helppo asennus. Saranan kytkentäpiste on vapaasti aseteltavissa.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Joni HenninenJoni Henninen

Tuotepäällikkö

+358403412474 040 3412 474

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti