Bopla

Bopla
Phoenix Mecano –konserniin kuuluva Bopla on pitkät perinteet koteloiden valmistuksen saralla omaava saksalainen yritys, jonka pääkonttori ja tehdas sijaitsee Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa, Bünden kaupungissa. 

LUOTETTAVAT KOTELORATKAISUT SEKÄ SISÄ- ETTÄ ULKOKÄYTTÖÖN

Boplan kattavasta tuotevalikoimasta löytyy innovatiiviset kotelointiratkaisut niin sisä-, kuin ulkokäyttöönkin. Kotelot valmistetaan pääasiassa eri muovilaaduista tai alumiinista ja kotelot on mahdollista saada IP66 / IP68 suojaluokitukset täyttävinä.

LAAJASTA STANDARDIVALIKOIMASTA RÄÄTÄLÖITYIHIN RATKAISUIHIN

Boplan tuotevalikoima on hyvin laaja jo standardimallien osalta, mutta Bopla on myös erikoistunut jalostamaan standardituotteitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koteloon on mahdollista tehdä lisäaukotuksia tai printtauksia/maalauksia. Koteloon on mahdollista myös integroida esim. kalvonäppäimistö ja/tai kosketusnäyttö, siten että asiakas voi tilata OEM:ltä valmiin, ns. plug&play -tuotteen yksinkertaisimmillaan yhdellä tuotekoodilla.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1977
  • Pääkonttori Bünde, Saksa
  • Yli 25000 tuotetta

Tuotteet

video cannot show image
Kotelomallit

Katso tuotteet

Muovikotelot

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia muovikoteloita elektroniikan suojaamiseen. Muovikoteloita on saatavilla erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla ja erilaisista muoveista valmistettuna. Kaikki muovikoteloratkaisumme ovat kustomoitavissa tarpeidenne mukaan, mikä mahdollistaa erittäin pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilaamisen yhdestä paikasta. Edustamme arvostettuja muovikotelovalmistajia, kuten saksalaista Boplaa ja italialaista Italtronicia. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan muovikotelon!

Alumiinikotelot

Valikoimastamme löydät kattavasti erilaisia alumiinikoteloita elektroniikan suojaamiseen vaativissa ympäristöissä. Alumiinikoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, jonka kattavasta kotelovalikoimasta löydät alumiinikotelot erilaisilla ominaisuuksilla kaikenlaisiin sovelluksiin. Bopla tarjoaa alumiinikoteloilleen todella laajat kustomointimahdollisuudet, joten pystyt tilaamaan yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun alumiinikotelon, mikä helpottaa omaa tuotantoprosessia. Alumiinikotelot ovat erinomainen valinta vaativiin ympäristöihin, mm. niiden iskunkestävyyden, korroosionkeston sekä lämpötilankestonsa ansiosta. Alumiinikotelot ovat lisäksi kevyitä, ne tarjoavat hyvää EMC-suojaa sekä ne ovat todella helposti kierrätettävissä. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen alumiinikotelon valinnassa!

DIN-kisko kotelot

Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia koteloita, jotka on suunniteltu erityisesti DIN-kiskoon asennettavaksi. DIN-kiskokoteloita on saatavilla sekä muovisina että alumiinisina. DIN-kiskokoteloissa edustamme saksalaista Boplaa sekä italialaista Italtronicia. Kaikki koteloratkaisumme ovat erittäin pitkälle kustomoitavissa, mikä mahdollistaa pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen yhdestä paikasta ja näin helpottaa omaa tuotantoanne. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivan DIN-kiskokotelon tarpeisiisi!

Paneelikotelot

Paneelikotelovalikoimastamme löydät monenlaiseen sovellukseen soveltuvat paneelikotelot erilaisilla ominaisuuksilla. Valikoimastamme löytyy sekä muovisia että alumiinisia paneelikoteloita. Paneelikoteloissa edustamme saksalaista Boplaa ja italialaista Italtronicia. Kaikki koteloratkaisumme ovat erittäin pitkälle kustomoitavissa, mikä mahdollistaa pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen yhdestä paikasta ja näin helpottaa omaa tuotantoanne. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen paneelikotelon valinnassa!

Konsolikotelot

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia konsolikäyttöön suunniteltuja muovi- ja alumiinikoteloita. Konsolikoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa. Bopla tarjoaa konsolikoteloilleen todella laajat kustomointimahdollisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen, mikä helpottaa omaa tuotantoprosessianne. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua oikeanlaisen konsolikotelon valinnassa!

Työpöytäkotelot

Meiltä löydät laajan valikoiman työpöytäkäyttöön suunniteltuja koteloita. Työpöytäkoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, jonka laajasta valikoimasta löytyy koteloratkaisut kaikenlaisiin sovelluksiin. Työpöytäkoteloita on saatavilla erilaisista muoveista, sekä alumiinista valmistettuina. Bopla tarjoaa työpöytäkoteloilleen todella laajat kustomointipalvelut. Tämä mahdollistaa yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilauksen, mikä helpottaa omaa tuotantoprosessianne. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua oikeanlaisen työpöytäkotelon valinnassa!

19-tuuman räkkikotelot

Valikoimastamme löydät saksalaisen valmistajan Boplan alumiiniset räkkikotelot erilaisiin elektroniikkasovelluksiin. Bopla tarjoaa räkkikoteloilleen laajat mahdollisuudet räätälöintiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa tilauksen yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun kokonaisuuden, joka helpottaa omaa tuotantoanne. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan räkkikotelon!

Näyttökotelot

Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia muovi- ja alumiinikoteloita, jotka on erityisesti suunniteltu erilaisten näyttökomponenttien integrointiin. Näyttökoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, jonka valikoima tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin näyttökotelotarpeisiin. Bopla tarjoaa näyttökoteloilleen laajat työstöpalvelut, mikä mahdollistaa sen, että voitte tilata yhdestä paikasta erittäin pitkälle jatkojalostetun tuotteen ja helpottaa näin omaa tuotantoprosessianne. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivan näyttökotelon tarpeisiisi!

Käsikotelot

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia käsikoteloita Hand-Held laitesovelluksiin. Käsikoteloita on saatavilla sekä muovista että alumiinista valmistettuina, mikä mahdollistaa ratkaisujen tarjoamisen myös vaativiin hand-held sovelluksiin. Käsikoteloissa edustamme saksalaista valmistajaa Boplaa, joka tarjoaa käsikoteloilleen laajat kustomointimahdollisuudet tarpeidesi mukaan. Yhdestä paikasta pitkälle jatkojalostetun tuotteen tilaaminen helpottaa omaa tuotantoanne. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikeanlaisen käsikotelon valinnassa!
Teknisiä neuvoja
Niklas LerkkiNiklas Lerkki

Tuotevastaava

+409218612 040 9218 612

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti