Lovato Electric

Lovato Electric
Jo yli 100 vuoden ajan LOVATO Electric on suunnitellut ja valmistanut sähkölaitteita teollisiin sovelluksiin.

VUOSIKYMMENTEN KOKEMUKSELLA

Vuonna 1922 Italiassa, Bergamon kaupungissa perustettu LOVATO Electric on perheyritys neljännessä sukupolvessa.

Yritys aloitti sähkötekniikan alkuaikoina ja on nykyään siirtynyt elektroniikan, automaation ja ohjelmistojen yhdistelmään. Laaja valikoima tuotteita suunnitellaan, teollistetaan, testataan ja rakennetaan LOVATO Electricillä korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Suunnittelijoiden ja tutkijoiden tiimi kehittää innovatiivisia ja luotettavia tuotteita käyttäen markkinoiden uusimpia ohjelmistotyökaluja, ja sisäinen testilaboratorio (akkreditoitu EN ISO/IEC 17025 -standardien mukaisesti) suorittaa testejä kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti.

KANSAINVÄLINEN MENESTYS

Ajan kuluessa saavutetut menestykset kansallisella tasolla ovat mahdollistaneet yrityksen laajentumisen 14 ulkomaisella toimipisteellä ja yli 90 maahantuojan verkostolla, jotka takaavat LOVATO Electricin tuotteiden saatavuuden yli 100 maassa.

OEM Finland Oy toimii LOVATO Electricin maahantuojana Suomen markkinoilla. Yhdessä LOVATO Electricin ammattilaisten kanssa autamme asiakkaitamme menestymään.

LOVATO Electric

video cannot show image

KATSO TUOTTEET

Kontaktorit, moottorin suojaus ja ohjaus

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita sähkönjakeluun sekä moottorin ohjaukseen ja suojaukseen. Valikoimassamme on Lovato Electricin kontaktorit ja moottorinsuojakytkimet sekä perinteisten lämpöreleiden lisäksi elektroniset ylivirtareleet. Moottorin hallitumpaan ohjaukseen löydät myös pehmokäynnistimet.

Energianhallinta

Teollisuudessa tehokas energianhallinta on tärkeää. Se on keino pienentää kustannuksia ja ohjata yritysten toimintaa ympäristöystävällisempään suuntaan. Kansainväliset standardit, kuten ISO 50001 ja EN 16247 ohjaavat energianhallintajärjestelmien toteutusta. Yhdessä kumppanimme Lovato Electricin kanssa tarjoamme mittalaitteet ja ohjelmistot, joilla voidaan toteuttaa standardien mukainen mittausjärjestelmä.

Kuorma- ja vaihtokytkimet

Kuorma- ja vaihtokytkin valikoimme kattaa kytkimet 16 A aina 1000 A asti.

Metalliset ohjauskalusteet

Tarjoamme monipuolisen valikoiman metallisia ohjauskalusteita, jotka on suunniteltu vaativiin teollisuusympäristöihin. Valikoimaan kuuluvat metalliset painikkeet, valintakytkimet, merkkilamput, sienipainikkeet, hätäseispainikkeet sekä painonappikotelot. Lovaton metallisten ohjauskalusteet täyttävät kotelointiluokat IP66/IP67/IP69K, mikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden haastavissa olosuhteissa.

Johdonsuojakatkaisijat

Johdonsuojakatkaisijoilla suojataan nimensä mukaisesti johtimia ja kaapeleita ylikuormitukselta, sekä henkilöitä ja laitteistoja oikosulkutilanteissa. Lovato Electricin johdonsuojakatkaisijoita on saatavilla B-, C- ja D-kuormituskäyrillä. Lovato johdonsuojakatkaisijat on saatavana 1-, 1+N-, 2-, 3- ja 4-napaisena, joilla on seuraavat hyväksynnät: cURus - file E359585, IEC/EN 60947-2UL 1077, CSA C22.2 no 235. Lovato Electricin johdonsuojakatkaisijoiden katkaisukyky on 10 kA, lukuunottamatta 1+N-napaisia versioita, joiden katkaisukyky on 6 kA. Johdonsuojakatkaisijoissa on tilaindikointi ja ne voidaan tarvittaessa sinetöidä. Lisävarusteina saatavilla mm. apukoskettimet, alijännitelaukaisijat ja työvirtalaukaisijat.

Vikavirtasuojakytkimet

Vikavirtasuojakytkimen tehtävä on suojata laitteiden käyttäjiä sähköiskuilta ja estää tulipaloja. Lovato Electricin valikoimasta löydät määräysten ja sääntöjen mukaiset vikavirtasuojakytkimet, joiden avulla estät vaaratilanteet helposti.
Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti