Matrox Imaging

Matrox Imaging logo
Vuonna 1976 perustettu Matrox® on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka sijaitsee Montrealissa, Kanadassa. Imaging-, Graphics- ja Video-divisioonat tarjoavat johtavat komponenttitason ratkaisut, hyödyntäen muiden osaamista ja teollisuuden suhteita tarjoamaan innovatiivisia ja ajantasaisia tuotteita.
Matrox Imaging on vakiintunut ja luotettava toimittaja tärkeimmille OEM- ja integraattoreille, jotka osallistuvat konenäköön, kuva-analyysiin ja lääketieteellisen kuvantamistoimialoihin. Komponentit koostuvat älykkäistä kameroista, näönohjaimista, I / O-kortteista ja kehysrajoittimista, jotka kaikki on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen hinta- tehokkuus yhteiseen ohjelmistoympäristöön.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1976
  • Pääkonttori Quebec, Kanada

Katso tuotteet

Laajennuskortit

Tehokas kuvantamisjärjestelmä vaatii vakaan rajapinnan kameroille ja lisälaitteille. Valikoimastamme löydät Neousys Technologyn nopeat ja luotettavat USB 3.0 ja GigE/PoE-laajennuskortit, sekä Baslerin testaamat ja suosittelemat laajennuskortit. Matrox CameraLink ja CoaXPress framegrabberit edustavat markkinoiden terävintä kärkeä alallaan.

Ohjelmistot

Lateral Engine R3DVi on 3D-konenäköratkaisu kappaleiden paikannukseen robottisovelluksissa. Se yhdistää luotettavan ja tarkan paikannuksen suoraviivaiseen integrointiin robotin ohjelmassa. Photoneo 3D-ohjelmistoratkaisuista löydät valmiit ohjelmistot Bin picking ja tekoälypohjaisiin CAD-mallittomiin sovelluksiin ja työkalut Photoneon skannereiden 3D-tietojen käyttämiseen. Matrox Design assistant ja MIL ohjelmistot ovat paras valinta perinteiseen kuva-analyysiin, kuten havaitsemiseen, mittaukseen ja kuvioiden sovittamiseen. Saatavana integroitavaksi monenlaisiin kameroihin. Basler Pylon sisältää ohjelmistopaketin Baslerin teollisuuskameroille. Se sisältää työkalut niin kameroiden käyttämistä, parametrointia kuin ohjelmistokehitystä varten. Uudella Pylon vTools pystyt luomaan helposti ja nopeasti tehokkaita kuvankäsittelytoimintoja sovelluksiisi graafissella käyttöliittymällä. Incoil -ohjelman avulla voit helposti katsoa yhden tai useamman kameran livekuvaa ikkunoituna tai koko ruudulla, tallentaa kuvia, tehdä kuvan päälle merkintöjä sekä säätää kameran asetuksia.

3D-kuvantaminen

3D kuvantamiseen saatavilla laaja valikoima erilaisia 3D-kamera malleja erilaisilla ominaisuuksilla.
Teknisiä neuvoja
Tommi LaineTommi Laine

Tekninen tuki

+358403412368 040 3412 368

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti