Teollisuustietokoneet

Teollisuustietokone valmistajana Neousys Technology tarjoaa kestäviä ja monipuolisia ratkaisuja teollisuuden sekä kuvantamisen tarpeisiin. Valikoimistamme löydät teollisuustietokoneen jokaiseen käyttökohteeseen pienikokoisista kontrollereista kompakteihin tehokoneisiin ja järeisiin GPU-laskennan alustoihin. Neousys teollisuustietokone on täydellinen ratkaisu laajanlämpötilan kohteisiin ja myös saatavilla suoraan ulkotiloihin (IP67) /ajoneuvoihin. Teollisuustietokoneen komponentit, moduulit ja lisätarvikkeet voidaan räätälöidä konekohtaisesti.
Teollisuustietokoneet

IIOT

Digitalisoi yrityksesi

Ajoneuvotietokone Nuvo-7200VTC

Ajoneuvotietokoneet

Neousys VTC -sarjasta löydät kestäviä ja laajennettavia teollisuustietokoneita ajoneuvokäyttöön. VTC-sarjassa on patentoitu lämmönpoisto, tärinä ja iskun kestävyys suunnittelu. Tietokoneista löytyvät EN 50155 ja E-mark sertifikaatit.
Ultrakompaktit teollisuustietokoneet

Ultrakompaktit teollisuustietokoneet

Rajatun tilan asennuskohteet, kuten ajoneuvot ja laitekaapit asettavat haasteita tietokoneiden asennukselle. Neousys Technologyn ultrakompaktit tietokoneet mahdollistavat tiedonkeruun ja -käsittelyn myös erittäin rajallisissa tiloissa. Seinä- ja DIN-kiskokiinnitysmahdollisuudet helpottavat ja joustavoittavat asennustyötä. Älykäs sijoittelu mahdollistaa kaikkien porttien käytön myös tiiviissä kiskoasennuksissa.
Kompakti teollisuustietokone Nuvo-7160GC

Kompaktit teollisuutietokoneet

Monipuolisia mahdollisuuksia kompaktissa koossa. Neousys Technologyn kompaktit Nuvo-perheen teollisuustietokoneet tarjoavat kehittyneitä ominaisuuksia teollisuuskäytön vaatimalla laadulla. Laaja valikoima sisältää mm. ilman laajennuskorttipaikkaa olevat LP-mallit, PCI/PCI Express -väylän sisältävät P/E-mallit, sekä GPU-korttipaikan sisältävät GC-mallit. Konenäkötarpeisiin suunniteltu Nuvis-perhe sisältää lisäksi kattavat I/O:t kameroiden sekä lisälaitteiden ohjaamiseen. Matrox 4Sight EV6 kuvantamisalusta tarjoaa erinomaisen pohjan kuvantamisjärjestelmän rakentamiseksi. Se on mahdollista hankkia myös valmiiksi lisensoidun Design Assistant kehitysympäristön kanssa.
Tornikotelollinen teollisuustietokone Nuvo-6108GC

Tornikotelolliset teollisuutietokoneet

Tehokasta laajennettavuutta ja huipputehoa. Neousys Technologyn tornikotelolliset Nuvo-perheen teollisuustietokoneet sisältävät useita PCI/PCI Express laajennuskorttipaikkoja kestävässä ja teollisuuskäyttöön soveltuvassa kotelossa. GPU-laskennan sovelluksiin suunnitellut GC-mallit tukevat yhtä tai kahta jopa 250 W teholuokan grafiikkakorttia. Koneet voidaan varustaa tarpeen mukaan Intelin tehokkailla Core ja Xeon prosessoreilla, jopa 128 GB keskusmuistilla sekä huippunopealla NVME-levyllä tai kahden SATA-SSD:n RAID-pakalla.
IP-luokiteltu teollisuustietokone

IP-luokitellut teollisuustietokoneet

Huipputehoa vaativiin olosuhteisiin. Neousys IP-luokitellut teollisuustietokoneet mahdollistavat käytön olosuhteissa, joissa ei ole ennen teollisuustietokoneella pystytty toiminaan. Erilaisilla IP-luokitus ja komponenttikokoonpanoilla saatavilla olevat SEMIL-koneet tarjoavat luotettavuutta erittäin ankarissa olosuhteissa kemian-, elintarvike- ja juomatehtaissa sekä teollisuuden itsenäisissä ajoneuvoissa ja sotilassovelluksissa.
PB-2500J sisäinen virranvarmistusmoduuli

Lisälaitteet ja tarvikkeet

Täältä löydät lisävarusteet Neousys teollisuustietokoneille. Valikoimasta löytyvät MezIO moduulit, joilla laajennat Neousys tietokoneen liitäntöjä ja virranvarmistus lisäosilla varmistat varman toiminnan katkojen aikana.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Tommi LaineTommi Laine

Tekninen tuki

+358403412368 040 3412 368

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti