Neousys Technology

Neousys

Neousys Technology suunnittelee ja valmistaa teollisuuteen, kuvantamiseen ja videovalvontaan sekä ajoneuvokäyttöön soveltuvia tietokoneita. 

Heidän tavoitteenaan on tarjota laitteita, joista kaikki sovellukseen tarvittavat ominaisuudet löytyvät yhdestä paketista. Neousysin erikoisosaamista on valmistaa tehokkaatkin kokoonpanot kompaktin kokoisina, passiivijäähdytettyinä ja laajalla käyttölämpötila-alueella toimivina.
Valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen käyttötarpeeseen, ultrakompakteista kontrollereista raskaisiin GPU-laskenta-alustoihin. Tietokoneiden lisäksi Neousys valmistaa myös lisälaitteita, I/O-moduuleita ja laajennuskortteja.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 2010
  • Pääkonttori New Taipei City, Taiwan

Tuotteet

TUOTEVALIKOIMA

Ajoneuvotietokoneet

Neousys VTC -sarjasta löydät kestäviä ja laajennettavia teollisuustietokoneita ajoneuvokäyttöön. VTC-sarjassa on patentoitu lämmönpoisto, tärinä ja iskun kestävyys suunnittelu. Tietokoneista löytyvät EN 50155 ja E-mark sertifikaatit.

Ultrakompaktit teollisuustietokoneet

Rajatun tilan asennuskohteet, kuten ajoneuvot ja laitekaapit asettavat haasteita tietokoneiden asennukselle. Neousys Technologyn ultrakompaktit tietokoneet mahdollistavat tiedonkeruun ja -käsittelyn myös erittäin rajallisissa tiloissa. Seinä- ja DIN-kiskokiinnitysmahdollisuudet helpottavat ja joustavoittavat asennustyötä. Älykäs sijoittelu mahdollistaa kaikkien porttien käytön myös tiiviissä kiskoasennuksissa.

Kompaktit teollisuutietokoneet

Monipuolisia mahdollisuuksia kompaktissa koossa. Neousys Technologyn kompaktit Nuvo-perheen teollisuustietokoneet tarjoavat kehittyneitä ominaisuuksia teollisuuskäytön vaatimalla laadulla. Laaja valikoima sisältää mm. ilman laajennuskorttipaikkaa olevat LP-mallit, PCI/PCI Express -väylän sisältävät P/E-mallit, sekä GPU-korttipaikan sisältävät GC-mallit. Konenäkötarpeisiin suunniteltu Nuvis-perhe sisältää lisäksi kattavat I/O:t kameroiden sekä lisälaitteiden ohjaamiseen. Matrox 4Sight EV6 kuvantamisalusta tarjoaa erinomaisen pohjan kuvantamisjärjestelmän rakentamiseksi. Se on mahdollista hankkia myös valmiiksi lisensoidun Design Assistant kehitysympäristön kanssa.

Tornikotelolliset teollisuutietokoneet

Tehokasta laajennettavuutta ja huipputehoa. Neousys Technologyn tornikotelolliset Nuvo-perheen teollisuustietokoneet sisältävät useita PCI/PCI Express laajennuskorttipaikkoja kestävässä ja teollisuuskäyttöön soveltuvassa kotelossa. GPU-laskennan sovelluksiin suunnitellut GC-mallit tukevat yhtä tai kahta jopa 250 W teholuokan grafiikkakorttia. Koneet voidaan varustaa tarpeen mukaan Intelin tehokkailla Core ja Xeon prosessoreilla, jopa 128 GB keskusmuistilla sekä huippunopealla NVME-levyllä tai kahden SATA-SSD:n RAID-pakalla.
Teknisiä neuvoja
Tommi LaineTommi Laine

Tekninen tuki

+358403412368 040 3412 368

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti