NTN Europe

NTN/SNR on tulos kahden suuren, jo yli sata vuotta markkinoilla olleen laakeritehtaan NTN:n ja SNR:n yhdistymisestä.
Nyt yhtiö on osa maailman kolmanneksi suurinta laakerivalmistajaa NTN Corporationia. Se on Euroopan vastaus laakeritarjontaan ja on merkittävä laakereiden suunnittelija, kehittäjä ja valmistaja.

NTN-SNR:n liikevaihto on n. 3,8 mrd euroa ja sillä on n. 13% markkinaosuus laakeribisneksestä. Heillä on maailmanlaajuisesti 55 tehdasta ja liikevaihdosta peräti 5% panostetaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

video cannot show image

Katso tuotteet

Kuula- ja rullalaakerit

Kuulalaakerit ja rullalaakerit ovat mekaanisia laakerityyppejä, joiden tarkoituksena on vähentää kitkaa ja mahdollistaa sujuva liike pyörivissä tai liikkuvissa osissa.

Neulalaakerit

Neulalaakeri on rullalaakerista hieman poikkeava. Neulalaakerissa käytetään neuloiksi kutsuttuja pitkiä ja ohuita rullia. Neulalaakereilla on suuri kuormankestävyys ja ne soveltuvat erityisesti tilanteisiin, joissa tila on rajoitettu ja korkea jäykkyys ja tarkkuus ovat tarpeen. Neulalaakerit löytävät käyttökohteensa monissa sovelluksissa, kuten ajoneuvojen vaihdelaatikoissa, moottoreissa, moottoripyörän takahaarukoissa ja monissa teollisuuslaitteissa. Niitä käytetään myös korkean nopeuden sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkaa ja sujuvaa liikettä.

Laakeripesät

NTN-SNR on valmistanut laadukkaita laakeripesiä ja muita laakerointituotteita jo yli sata vuotta. Laakeripesiä valmistetaan Japanissa ja Euroopassa. NTN-SNR laakeripesät mahdollistavat useat laakerointitavat, kiinnitystavat akselille ja tiivistysvaihtoehdot riippuen käyttökohteesta.

Laakeriyksiköt

NTN-SNR on valmistanut laadukkaita laakerointituotteita jo yli sata vuotta, Japanissa ja Euroopassa. NTN-SNR valmistaa vakiomittaisia laakeriyksiköitä. Pesämateriaaleina on esim valurauta, pelti, ruostumaton teräs ja komposiitti. Myöskin sisälaakeria on saatavana teräs ja ruostumaton materiaaleina. Sisälaakeri (kuulalaakeri) ja laakeripesä muodostaa yhdessä valmiin tuotteen mutta niitä voi myöskin ostaa erikseen.

Peltipesät

Peltipesät ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuuden sovelluksissa, joissa tarvitaan luotettavaa ja kestävää kiinnitystä. Ne koostuvat metallista valmistetusta rungosta, johon on integroitu sisälaakeri. Pesä on kevyempi ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi maatalouteen sekä kohteisiin joissa kuormitus on kevyempää.

Irtolaakerit pesille

Laakeriyksikön sisälaakeri on keskeinen komponentti laakeriyksikössä, joka mahdollistaa pyörimisen ja kuorman kantamisen. Sisälaakeri on suunniteltu tukemaan akselin pyörimistä ja varmistamaan sujuvan ja kitkattoman toiminnan. Sisälaakeri voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai komposiittimateriaaleista, riippuen sovelluksen vaatimuksista. Valitessa sisälaakeria, on otettava huomioon kuormitusolosuhteet, ympäristötekijät, nopeus, lämpötila ja voiteluvaatimukset. Laakeriyksikön sisälaakerin tulee olla tarkasti mitoitettu ja valittu, jotta se kestää vaaditut kuormat ja varmistaa luotettavan toiminnan. Laakeriyksikön sisälaakeriin voi liittyä myös erilaisia tiivisteitä tai suojakoteloita, jotka estävät epäpuhtauksien pääsyn laakerin sisään ja lisäävät sen käyttöikää. Laakeriyksikön sisälaakerit ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuudenalojen sovelluksissa, kuten kuljetusvälineissä, teollisuuslaitteissa, koneenrakennuksessa ja voimalaitoksissa. Niiden avulla saavutetaan luotettava ja kestävä voimansiirto ja pyörimisliike erilaisissa järjestelmissä.

Kiristysholkit

Kartioreikästen laakerien kiristysholkit mahdollistavat tarkan ja luotettavan kiinnityksen kartioreikästen laakereiden asentamiseen. Ne tarjoavat tehokkaan tavan varmistaa laakerin riittävä kiinnitys lieriöakselin ja kartioreikäisen laakerin tai hihnapyörän kiinnitykseen.

Nokkarullat

Nokkarullat on suunniteltu kestämään suuria kuormia. Vaihtoehtona on täysrullainen joka kestää suuret kuormat sekä rulla+pidin vierintäosilla joka kestää suuret aksiaaliset kuormat. Laakerissa on vakiona sisäakseli, jonka päässä on kierre. Tämä helpottaa laakerin asentamista koneen runkoon tai vastaavaan.

Juoksurullat

Juoksurullat on suunniteltu kestämään suuria kuormia. Vaihtoehtona on täysirullainen, joka kestää suuret kuormat sekä rulla+pidin vierintäosilla, joka kestää suuret aksiaaliset kuormat

Paineneulakehät

Paineneulakehää on tarkoitus käyttää, kun kyseessä on suuret aksiaaliset kuormat. Paineneulakehät kestävät hyvin iskukuormaa. Usein laakeroinnin kanssa käytetään myös aluslevyjä, joka takaa hyvän vastinpinnan neuloilla. Mikäli aluslevyjä ei käytetä, vastapinnan pitää olla karkaistu, mittatarkka ja hiottu, jotta paineneulakehän elinikä olisi normaali.
Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti