Orlaco

Orlaco logo
Orlaco on ollut jo yli 35 vuoden ajan johtava työkoneiden kamerajärjestelmiä valmistava ja kehittävä yritys, jolle asiakkaan tarpeet ovat selkeä ohjenuora. Turvallisuus, parempi työergonomia sekä työntehokkuus ovat asioita, joihin kannattaa sijoittaa.

Orlacon laadukkaat, pohjoisiin olosuhteisiin kehitetyt kamerajärjestelmät ovat pitkäaikainen investointi parempaan turvallisuuteen ja kestävään laatuun. Tästä merkkinä useita alan arvostettuja sertifikaatteja.

Ajoneuvokamerat

Corner Eye

CornerEye tarjoaa erittäin laajan ja yksityiskohtaisen näkymän ajoneuvon hytin ympäriltä ns. katvealueilta. Järjestelmä tuottaa erittäin tarkkaa HD-laatuista kuvaa reaaliajassa. Korkean valoherkkyyden omaava HD-kamera välittää terävää kuvaa myös hämärässä sekä huonolla säällä.

Kamerat

Orlacon kamerat tehostavat työntekoa ja käyttämällä oikein valittuja tuotteita minimoit mahdolliset riskitekijät. Kameroista löytyy sopivat tuotteet lähes jokaiseen ajoneuvoon aina trukeista rekkoihin ja raskaisiin maansiirtokoneisiin, pieniin ja suuriin nostureihin sekä merenkulkuun.

Tarvikkeet ja monitorit

Laajan lisävarustevalikoiman avulla kamerajärjestelmästä saadaan rakennettua mahdollisimman täydellinen paketti tapauskohtaisesti. Valikoimasta löytyy kaapelit eri käyttökohteisiin, täydelliset kytkentäpaketit perävaunuille, adapterikaapelit kolmannen osapuolen tuotteisiin, apuvälineet trukki- sekä nosturikameroille, tallentimet, jännitelähteet, videojakajat, liittimet ja paljon muita hyödyllisiä tarvikkeita. Lisäksi valmistamme ”spesiaalituotteita” asiakkaiden omien tarpeiden mukaan.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1988
  • Pääkonttori, Barneveld, Hollanti
  • Työntekijöitä n. 240

Katso tuotteet

Kaapelit

Stoneridge-Orlaco tarjoaa laajan valikoiman kaapeleita analogisille PAL/NTSC-kamerajärjestelmille, digitaalisille GMSL-järjestelmille sekä ethernet-järjestelmille. Kaikki kaapelit on kehittänyt Stoneridge-Orlaco, ja niillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Kaapeleiden valmistus tapahtuu IATF 16949 -laatustandardin mukaisesti, ja ne täyttävät CE-merkinnän vaatimukset sekä viimeisimmät kaapeleille asetetut laatustandardit.

Kamerat digitaali

Orlacon ajoneuvokamerat tehostavat työntekoa ja käyttämällä oikein valittuja tuotteita minimoit mahdolliset riskitekijät. Kameroista löytyy sopivat tuotteet lähes jokaiseen ajoneuvoon aina trukeista rekkoihin ja raskaisiin maansirtokoneisiin, pieniin ja suuriin nostureihin sekä merenkulkuun.

CornerEye

Orlacon CornerEye-ajoneuvokamera tarjoaa erittäin laajan ja yksityikohtaisen näkymän ajoneuvon hytin ympäriltä ns. katvealueilta. Monitori asennetaan hytin oikeaan, jossa myös suurin osa katvealueista sijaitsee.

Monitorit

Orlacon monitorit ajoneuvo- ja työkonekamerajärjestelmiin on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Monitoreista löytyy vaihtoehdot myös jännitealueille (12...60 V DC). Käyttökohteesta riippuen monitorin voi valita joko pinta- tai uppoasennuksella (tupla DIN-aukko).

Kamerat analogia (PAL/NTSC)

Orlacon ajoneuvokamerat tehostavat työntekoa ja käyttämällä oikein valittuja tuotteita minimoit mahdolliset riskitekijät. Kameroista löytyy sopivat tuotteet lähes jokaiseen ajoneuvoon aina trukeista rekkoihin ja raskaisiin maansiirtokoneisiin, pieniin ja suuriin nostureihin sekä merenkulkuun. Valikoimiimme kuuluvat ajoneuvokamerat, monitorit ja kaikki niihin tarvittavat tarvikkeet. Tarjoamme myös valmiita paketteja trukkeihin ja nostureihin.

Kamerapaketit

Trukkien- ja nosturien kamerapaketeilla säästät arvokasta työaikaa ja vähennät onnettomuusriskejä. Valikoimastamme löytyvät Orlacon valmiit trukkikamerapaketit ja nosturikamerapaketit. Trukkikamera voi olla trukinkuljettajille korvaamaton työkalu, joka tarjoaa paremman näkyvyyden, turvallisuuden, paremman kuorman sijoittelun, tehokkuuden ja ergonomian. Trukkeihin on saatavana useita erilaisia kameraratkaisuja kuten esim. haarukkakamera, kelkkakamera, mastokamera, peruutuskamera sekä näiden erilaisia yhdistelmiä. Nosturikamera voi olla erittäin hyvä työkalu esimerkiksi mobiili- ja torinosturien kuljettajille. Nostureissa on usein tilanteita, jossa kuljettajan on mahdotonta nähdä mahdolliset vaarat suoraan kuljettajan paikalta. Mobiilinosturikamera sekä torninosturikamera mahdollistavat nosturinkuljettajalle paremman näkökentän, jolloin on mahdollista ennakoida myös mahdolliset vaaratilanteet paremmin. Tarjoamalla selkeän kuvan kuormasta ja sen ympäristöstä kuljettaja voi sijoittaa kuorman tarkalleen oikeaan paikkaan, mikä vähentää vaurioiden tai onnettomuuksien riskiä.
Teknisiä neuvoja
Mikko MäkiMikko Mäki

Tekninen myynti

+358403412456 040 3412 456

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti