PULS

Puls on monen vuoden hakkuriteholähdevalmistaja
Johtava hakkuriteholähdevalmistaja vuodesta 1981. Laajin tuotevalikoima, sekä jatkuva kehitystyö takaavat vakiintuneen aseman maailmanlaajuisena markkinajohtajana.
Pulsin teholähteet ovat erittäin kompakteja, pienihäviöisiä, korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Valikoimaan kuuluu 1- ja 3-vaiheiset teholähteet, DC-UPS:t, DC/DC-muuntimet, redundanttiteholähteet, erotusmoduulit ja tarvikkeet. Lähtöjännitteet vaihtelevat 5-72 V DC välillä ja teho 15 – 960 W välillä.
Laajan hyväksyntäpaketin myötä teholähteet soveltuvat useisiin eri sovelluksiin.

Dimension Q

Dimension Q-sarja on Pulsin malliston lippulaiva. Q-sarjan merkittävimpiä ominaisuuksia ovat hyvä hyötysuhde, pitkä elinikä, laaja AC-/DC- syöttöjännitealue, laaja käyttölämpötila-alue ja Bonuspower.

 • Lähtöjännite 12–48 V DC
 • 1-ja 3-vaiheiset mallit
 • Teho 80–960 W
 • 50 % BonusPower 4s

Dimension C

Pulsin Dimension C-sarjan hakkuriteholähteessä yhdistyvät Q-sarjan korkea laatu, luotettavuus, pitkä elinikä, monipuoliset ominaisuudet sekä C-sarjalle tyypilliset ruuviliittimet, pienempi koko
ja edullisempi hinta.

 • Lähtöjännite 12–48 V DC
 • 1-ja 3-vaiheiset mallit
 • Teho 80–480 W
 • 20 % tehoreservi

Piano

Piano-sarja on suunniteltu sovelluksiin, joissa tarvitaan luotettavaa teholähdettä suorittamaan yleisimmin vaaditut tehtävät.  Piano-sarja tarjoaa teholähteen perusominaisuudet tekemättä kompromisseja Pulsin tunnetuista ominaisuuksista; erinomainen hyötysuhde, pitkä elinikä, luotettavuus ja pieni koko.

 • Lähtöjännite 24 V DC
 • 1-vaiheiset mallit
 • Teho 120–480 W

MiniLine

MiniLine-hakkuriteholähteissä yhdistyvät pieni koko, korkea laatu, pitkäikäisyys, korkea hyötysuhde sekä erinomainen hinta-laatu-suhde. Kaikkien Pulsin teholähteiden tapaan, niillä on erittäin kattavat hyväksynnät ja perusteelliset datasivut.

 • Lähtöjännite 5-48 V DC
 • 1- ja 2-vaiheiset mallit
 • Teho 15–100 W

DC/DC-muuntimet

Pulsin DC-/DC-muuntimissa on korkea hyötysuhde, kompakti koko sekä asennus DIN-kiskolle. Syöttöjännite voi tulla esimerkiksi teholähteeltä, akustolta tai aurinkopaneelista. Tulo ja lähtö ovat galvaanisesti erotettu. Tyypillisiä sovelluksia ovat esimerkiksi pitkien kaapelivetojen päässä jännitetason ylläpito, DC-jännitteen muuntaminen toisen tai kuormien erotus.

 • 12/24/48 V DC
 • Kompakti koko
 • 20 % tehoreservi

DC-UPS ja puskuriyksiköt

Valikoimasta löytyvät ultrakondensaattoreilla varustetut yksiköt lyhyille katkoille sekä akulla varustetut yksiköt pidemmille katkoille. Kaikki yksiköt ovat DIN-kiskoasenteisia

 • 24/48 V DC
 • Ultrakondensaattoreilla tai akulla
 

KATSO TUOTTEET

Teholähteet

Pulsin teholähteet ovat erittäin kompakteja, pienihäviöisiä, korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Teholähde valikoimaan kuuluu 1- ja 3-vaiheiset teholähteet, DC-UPS:t, DC/DC-muuntimet, redundanttiteholähteet, erotusmoduulit ja tarvikkeet. Lähtöjännitteet vaihtelevat 5-72 V DC välillä ja teho 15 – 960 W välillä. Laajan hyväksyntäpaketin myötä teholähteet soveltuvat useisiin eri sovelluksiin.

Redundantti teholähteet

Pulsin CP-sarjan redundantti-teholähteissä on integroitu erotus MOSFET sekä kuormanjako. Tämä tarkoittaa sitä, että ylimääräisiä erotusmoduuleja ei tarvita 1 + 1 ja n + 1 redundanttijärjestelmissä. Redundanttiteholähteet ovat saatavana irrotettavilla ”hot-swap”-liittimillä tai jousivoimaliittimillä. Hot-swap-liittimet (CP10.241-R2 ja CP20.241-R2) mahdollistavat teholähteen vaihtamisen käytön aikana. Jos tätä ominaisuutta ei tarvita tai laite on alttiina tärinälle, jousivoimaliittimillä varustetut mallit (CP10.241-R1 ja CP20.241-R1) ovat täydellinen valinta. Hot-swap-liittimillä olevat mallit on myös saatavana suojapinnoitettuna (CP10.241-R2-C1 ja CP20.241-R2-C1). Lisäksi löytyy marine hyväksytty malli CP20.245-R2, EMC Class B (bridge & deck)

DC-UPS ja puskuriyksiköt

Pulsin tehokkaat, kompaktit ja luotettavat DC-UPS ja puskuriyksiköt takaavat järjestelmän parhaan käytettävyyden. Keskeytymättömät teholähteet ovat saatavilla kondensaattoreilla tai akuilla varustettuna.<h2 style="font-size:20px;">DC-UPS ja puskuriyksiköt kondensaattoreilla</h2>UC10-sarjan DC-UPS:t ovat toteutettu ultrakondensaattoreilla (EDLC - Electrochemical Double Layer Capasitors). Ne ovat täysin huoltovapaita ja takaavat keskeytymättömän tehonsyötön sekunneissa mitattuna. UF-sarjan puskuriyksiköt on toteutettu elektrolyyttikondensaattoreilla ja toimivat DC-UPS:n tavoin. UF-sarjasta löytyy mallit 24 ja 48 V järjestelmiin, puskurointiaika on tyypillisesti millisekunteja. Puskurointitilassa lähtöjännite on reguloitu, ja muutos normaalitilasta puskurointitilaan tapahtuu ilman keskeytystä. Kaikki yksiköt ovat ylikuormitus ja oikosulkusuojattuja, ja niillä on laaja käyttölämpötila-alue.<h2 style="font-size:20px;">DC-UPS akulla</h2>Akuilla toteutettavaan DC-UPS järjestelmään tarvitaan kolme osaa; teholähde, DC-UPS yksikkö sekä akku. DC-UPS yksikkö hoitaa akun valvonnan ja latauksen sekä saumattoman siirtymisen normaali- ja puskurointitilan välillä. Kaikki Pulsin yksiköt tukevat yhden akun konseptia, jossa jokainen akku ladataan ja valvotaan erikseen. UB10-yksiköt vaativat vain yhden 12 V akun, mikä säästää tilaa ja kustannuksia. Ohjausyksikkö nostaa akun 12 V DC jännitteen 24 V DC:iin. Kaikissa yksiköissä on myös säädettävä puskurointiaika, mikä säästää akkua.

Erotusmoduulit

Pulsin erotusmoduuleissa on erittäin pienet häviöt. Valikoimasta löytyy MOSFET- tai diodi-erotusmoduuleita. MOSFET-tekniikalla toimivissa erotusmoduuleissa on pienemmät jännite- ja tehohäviöt kuin diodeilla toimivissa erotusmoduuleissa. Diodi erotusmoduuli on taas puolestaan kustannustehokas ratkaisu.

DC/DC-muuntimet

Tehokas DC/DC-muunnin voi tarjota huomattavasti enemmän kuin vain jännitteen muuntamisen, se lisää järjestelmän luotettavuutta ja lisää kestävyyttä jännitevaihtelujen yhteydessä. Pulsin CD-sarjan DC/DC-muuntimia käytetään mm. seuraavissa sovelluksissa <ul><li>Galvaaninen erotus laiva, rautatie ja prosessiteollisuuden sovelluksissa</li><li>Stabilisoitu lähtöjännite akkukäyttöisissä sovelluksissa</li><li>Jännitetason ylläpitoon pitkien kaapelivetojen päässä</li></ul> CD-sarjan DC/DC-muuntimien lisäksi Pulsin valikoimasta löytyy rautatie hyväksytyt (EN 50155) DC/DC-muuntimet sekä taajuusmuuttajien DC-välipiirin optimoitu DC/DC-muunnin. DC/DC-muuntimien lisäksi Pulsilta löytyy laaja valikoima teholähteitä, joissa myös DC-syöttö. DC-syöttöjännitteellä olevia teholähteitä löytyy mm. Dimension CP- ja Q-sarjoista sekä MiniLine sarjasta. Teholähteiden DC-syöttöalue on tyypillisesti noin 90-180 V DC ja laajalla DC-syötöllä olevien teholähteiden DC-syöttö noin 90-360 V DC.
Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti