TR

TR
TR on Kiinan johtava laakeriyksiköiden valmistaja.
Omassa tuotekehitysyksikössä tehdänn tuotteiden koestukset ja testaukset. Korkealaatuisen ja tasaisen laadun takaamiseksi tuotannossa käytetään täysautomatisoituja hiomakoneita. Tehtaalle on myönnetty lukuisia laatupalkintoja. Valikoimaan kuuluu n. 1300 erityyppistä laakeria ja laakeripesää ja kokonaisia laakeriyksiköitä. Tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja. Valikoimiin kuuluu mm. 3-huulitiiviste ääriolosuhteisiin sekä ruostumattomat ja komposiittiset laakeripesät. Yrityksellä on ISO 9001-sertifikaatti.

Valmistajan tiedot

  • Perustettu 1979
  • Pääkonttori Guangdong, Kiina
  • Työntekijöitä n. 500

KATSO TUOTTEET

Valurautayksiköt

Valurautayksiköt ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuuden sovelluksissa, joissa tarvitaan luotettavaa ja kestävää kiinnitystä. Ne koostuvat valuraudasta valmistetusta rungosta, johon on integroitu sisälaakeri. Valurautayksiköt tarjoavat vahvan ja kestävän mekaanisen tuen laakereille ja akselille. Niitä käytetään laajalti esimerkiksi kuljettimissa, pumppuissa, kompressoreissa ja erilaisissa koneissa, joissa tarvitaan tehokasta voimansiirtoa ja kestävää kiinnitystä. Valurautayksiköillä on hyvä iskunkestävyys, korroosionkestävyys ja kyky kestää suuria kuormituksia. Ne ovat helppoja asentaa ja ylläpitää, mikä tekee niistä käteviä vaihtoehtoja monissa teollisuussovelluksissa. Valurautayksiköiden valintaan vaikuttavat erilaiset tekijät, kuten kuormitusolosuhteet, ympäristötekijät ja tarvittava lujuus. Oikein valittu ja asennettu valurautayksikkö varmistaa luotettavan toiminnan, vähentää laiterikkoontumisia ja parantaa laitteiston tehokkuutta.

Peltipesät

Peltipesät ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuuden sovelluksissa, joissa tarvitaan luotettavaa ja kestävää kiinnitystä. Ne koostuvat metallista valmistetusta rungosta, johon on integroitu sisälaakeri. Pesä on kevyempi ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi maatalouteen sekä kohteisiin joissa kuormitus on kevyempää.

Irtolaakerit pesille

Laakeriyksikön sisälaakeri on keskeinen komponentti laakeriyksikössä, joka mahdollistaa pyörimisen ja kuorman kantamisen. Sisälaakeri on suunniteltu tukemaan akselin pyörimistä ja varmistamaan sujuvan ja kitkattoman toiminnan. Sisälaakeri voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai komposiittimateriaaleista, riippuen sovelluksen vaatimuksista. Valitessa sisälaakeria, on otettava huomioon kuormitusolosuhteet, ympäristötekijät, nopeus, lämpötila ja voiteluvaatimukset. Laakeriyksikön sisälaakerin tulee olla tarkasti mitoitettu ja valittu, jotta se kestää vaaditut kuormat ja varmistaa luotettavan toiminnan. Laakeriyksikön sisälaakeriin voi liittyä myös erilaisia tiivisteitä tai suojakoteloita, jotka estävät epäpuhtauksien pääsyn laakerin sisään ja lisäävät sen käyttöikää. Laakeriyksikön sisälaakerit ovat tärkeitä komponentteja monissa teollisuudenalojen sovelluksissa, kuten kuljetusvälineissä, teollisuuslaitteissa, koneenrakennuksessa ja voimalaitoksissa. Niiden avulla saavutetaan luotettava ja kestävä voimansiirto ja pyörimisliike erilaisissa järjestelmissä.
Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti