Julkaistu: 2021-02-08

LOCTITE GC 18 parantaa tuotannon juotoslaatua

Palkitun lämpötilastabiilin LOCTITE GC 10 -juotospastan esittelyn jälkeen, Henkel on tuonut markkinoille LOCTITE GC -sarjan uusimman tuotteen. LOCTITE GC 18 -juotospasta kulkee GC 10:n jalanjäljissä ja kuten edeltäjänsä, myös sitä voidaan säilyttää huoneenlämmössä, eikä se tarvitse kylmäkuljetusta.

Tuoteuutiset
GC 18 pystyy jopa 25 % pienempään voidimäärään isojen QFN-komponenttien alla (esim. QFN100- ja 10 mm QFN88-komponenteissa). GC 18 -juotospasta takaa myös luotettavuuden ja juottuvuuden niin ilma- kuin typpijuotosprosesseissa sisältäen OSP-, ENIG- ja hopeapinnoitteet.

LOCTITE GC 18 tukee vaativissa SMT-ympäristöissä vaadittavia suorituskykyominaisuuksia säilyttäen pastan vakauden vuoden ajan, kun se varastoidaan 26,5 ° C: ssa, tai yhden kuukauden ajan korkeintaan 40 ° C: n varastointilämpötilassa. 

LOCTITE GC 18 on suunniteltu parantamaan fine-pitch -komponenttien, kuten 01005s ja 0.4mm CSP, juottuvuutta haastavillakin pinnoitteilla (esim. Cu OSP ja ImSn). Todistetut tulokset ovat myös osoittaneet LOCTITE GC 18 -pastan vähentävän ilmataskuja BGA:iden, vastusten, kondensaattoreiden, SOIC:iden, siruvastusten ja kaikenlaisten QFP-komponenttien alla. Kestävyys on rakennettu LOCTITE GC 18:aan, koska se ei vaadi kalliiden typpiprosessien käyttöä, vähentää rework-prosesseja, alentaa käsittelykustannuksia ja vähentää PPM-vikoja tuotantolinjan kaikilla osa-alueilla. 

Haluatko nähdä, voiko GC18 parantaa tuotannon laatua?

Varaa näyte juotepastaa nyt toimitettavaksi! Ota yhteyttä Teija Maurialaan!

LOCTITE GC 18 – Juotospasta, joka parantaa tuotannon juotoslaatua
LOCTITE GC 18 juotoslaatu

Katso tuotteet

ota yhteyttä

Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti