Materiaaliratkaisut elektroniikkatuotantoon
Julkaistu: 2020-05-13

Materiaaliratkaisut elektroniikkatuotantoon

Henkel on maailman johtava materiaalivalmistaja piirilevy- ja puolijohdeteollisuudelle. Tuotevalikoima pitää sisällään kattavan kirjon erilaisia laadukkaita materiaaleja muun muassa komponenttien kiinnittämiseen, mekaanisten ja sähköisten ominaisuuksien parantamiseen ja lämmönhallintaan. Henkel kehittää ja luo aktiivisesti tuotteita edistääkseen nykypäivän teknologiaa ja mahdollistaakseen kehityksen myös tulevaisuudessa.

Tuotevalikoimasta löytyy elekt- roniikkateollisuuden tarpeisiin muun muassa juotosmateriaalit, suojalakat, valumateriaalit, silikonitiivisteet, musteet tulostettavalle elektroniikalle, sähköä johtavat ja eristävät liimat sekä underfill- glob top- ja dam & fill -materiaalit.

OEM Electronics on Henkelin elektroniikkateollisuuden materiaalien valtuutettu maahantuoja Suomessa.  Henkel on erityisen tunnettu juotosmateriaalivalikoimastaan, joka pitää sisällään Loctiten (ent. Multicore) juotos- pastat, tinalangat, juoksutteet, tinaimusukat, sekä piirilevyjen puhdistusaineet. Elektroniikkateollisuudessa tunnetuimpia Henkelin brändejä ovat Loctite, Multicore, Hysol, Eccobond, Stycast ja Ablestik. Bergquist on ollut vuodesta 2014 osa Henkel -konsernia ja se tunnetaan maailman johtavana lämmönhallintamateriaalien valmistajana keskittyen lämmönsiirtoratkaisujen kehittämiseen ja suunnitteluun. 

 

  • Henkelin tuotevalikoimasta löytyvät materiaaliratkaisut mm. 
  • Elektroniikkateollisuuteen 
  • Autoteollisuuteen 
  • Ilmailu- & laivateollisuuteen 
  • Militarisovelluksiin 
  • Lääketieteellisiin sovelluksiin 

Tuki
Juotomateriaalit

lisätiedot

Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tuotepäällikkö
040 3412 327 040 3412 327
rami.nurmi@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti