Hybridiaskelmoottorit Fulling Motorilta.
Julkaistu: 2023-03-06

Fulling Motorin hybridiaskelmoottorit – monipuolinen valikoima korkealla pitomomentilla

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Fulling Motorin hybridiaskelmoottorit. Pitomomenttia löytyy aina 30 Nm asti ja saatavilla NEMA42 eli 110 mm:n laippakokoon saakka.

Useimmissa malleissa on saatavilla 0,9, 1,2, 1,8 tai 3,6 asteen askelluksella olevat moottorit. Askelmoottorit saatavilla myös vakiona 2-, 3- tai 5-vaiheisena. Monipuolinen valikoimamme pitää sisällään perinteiset askelmoottorit, korkean pitomomentin ja IP65-suojauksella olevat mallit sekä integroidulla liittimellä olevat moottorit. Askelmoottorin asennus on helppoa, koska käyttöakselit ja kiinnityslaipat ovat aina vakiomitoilla, mitä teollisuudessa yleensä käytetään.

Askelmoottori on pitkäikäinen ja käyttöääneltään hiljainen.

Tuoteuutiset

Ominaisuuksia


  • Monipuolinen valikoima
  • Korkea pitomomentti
  • Hiljainen ja pitkäikäinen
  • Helppo ohjata ja asentaa
Askelmoottorit.

Laaja valikoima eri käyttökohteisiin

OEM on tehnyt jo yli 20 vuotta yhteistyötä Fulling Motorin kanssa ja projektin ollessa vaativa - pystymme myös räätälöimään askelmoottoritarpeen asiakkaan vaatimusten mukaan. Käyttökohteina esimerkiksi lääketeollisuus, ilmanvaihtokoneet, pienet kuljettimet ja erilaiset automaatiosovellukset.

Meidän Moottori-osastoltamme löydät myös kotimaisen Electromenin valmistamat askelmoottoriohjaimet. Kysy ihmeessä lisää askelmoottoreistamme tai ohjauksesta!

Katso tuotteet

Askelmoottorit

Askelmoottori valikoimaamme kuuluvat Fullingin, JVL:n ja Exmekin hybridiaskelmoottorit. Useimmissa malleissa on 0,9 tai 1,8 asteen askellus eli 400 tai 200 askelta/kierros. Askelmoottorit saatavana vakiona joko 2-,3- tai 5-vaiheisena. Pitomomentti aina 30 Nm asti. Moottoreihin saatavilla myös erilaiset vaihteet. JVL:n askelmoottorit on integroitu ohjaimilla, jotka soveltuvat melkein kaikkiin kenttäväylävaihtoehtoihin. Askelmoottori on pitkäikäinen ja käyttöääneltään hiljainen.
Teknisiä neuvoja
Andreas LyrintzisAndreas Lyrintzis

Tuotepäällikkö

+358403412488 040 3412 488

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti