Manus 2023 osallistu  nyt!
Julkaistu: 2022-12-02

manus® award 2023

iguksen® luoma manus®-kilpailu järjestetään yhdennentoista kerran. Kilpailu järjestetään joka toinen vuosi ja nyt on jälleen aika etsiä ainutlaatuisia sovelluksia muovisille laakeri- ja lineaarituotteille.

Yleistä
Laitteissa ja moottoreissa käytetään miljoonia muovisia koneenosia. Silti tuskin mikään muu osa on niin aliarvostettu koneenrakennuksessa kuin muovinen liukulaakeri. Siksi manus®-kilpailu luotiin juhlistamaan polymeeriteknologian potentiaalia innovatiivisissa järjestelmissä!

Mitä me etsimme?

Etsimme sovelluksia ja ratkaisuja joissa muovisten liukulaakereiden ja lineaarien ominaisuudet ja käyttötavat erottuvat joukosta teknisellä, taloudellisella ja ekologisella tehokkuudellaan tai ratkaisun luovuudella. Painopiste on muovin teknisessä paremmuudessa koneenrakennuksessa:

  • Missä muovinen lineaari- tai laakerituote on ratkaissut pitkäaikaisen ongelman?
  • Mitä uusia mahdollisuuksia lineaari- tai laakerituotteiden käyttö avaa?
  • Miten polymeerilaakerit paransivat sovellusta pitkällä aikavälillä?

Lähetä hakemuksesi 10.2.2023 mennessä!

Kilpailun osallistumisen ehdot

Tuomaristo koostuu riippumattomista alan ammattilaisista, jotka työskentelevät alan tutkimuksen, lehdistön tai tuotannon parissa. Tuomaristo hakee kilpailijoilta rohkeutta ja luovuutta, joita painotetaan erityisesti voittajan valinnassa. Osallistuessasi kisaan mukaan kerro siis tarkasti, miksi ratkaisunne oli erikoinen tai rohkea.

Vain sellaiset hakemukset hyväksytään, joissa ratkaisut ovat täysin muovisia. Muovipinnoitteita ei oteta huomioon. Jokaisesta kilpailuun osallistuvasta sovelluksesta täytyy myös olla ainakin yksi olemassa oleva toteutus, jossa muovisten osien edut ovat ilmeisiä. Pelkkiä ideoita ei oteta huomioon.


Green manus® 2021 tuli Suomeen!

Lehtovuori Oy osallistui edelliseen Manus-kilpailun kestävän kehityksen -sarjaan ja nappasi voiton ensimmäisellä kerralla! Voitto tuli aurinkoenergialla toimivalla, puristavalla City Solar -älyroska-astialla. Tutustu koko juttuun linkistä alla.

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti