Siirtoavainjärjestelmät

Castell on pitkät perinteet omaava yritys, joka on erikoistunut siirtoavainjärjestelmien suunnitteluun ja valmistamiseen. Tunnettu merkki ja laadukkaat tuotteet takaavat hyvän asiakastyytyväisyyden. Castell toimittaa myös lockout-tagout-järjestelmiä. Järjestelmä koostuu yleensä kynkinyksiköstä, mikä liitetään koneen ohjaukseen. Siitä saadaan avain, millä päästään turvallisesti avaamaan portteja/ovia.
Siirtoavainjärjestelmät
Siirtoavainlukot

Siirtoavainlukot

Castell-lukot sopivat hyvin vaativiin olosuhteisiin. Saatavana lukkoja ilman henkilökohtaista avainta (AI) ja henkilökohtaisella avaimella (AIE). K-lukko on mekaaninen lukko, jonka lukitustappi liikkuu avaimella kääntämällä ja lukitsee esim. käännettävän kytkimen. <ul> <li>Mekaaninen lukko, ei tarvitse sähköä</li> <li>Erittäin kestävä rakenne</li> <li>Materiaali: messinki tai ruostumaton teräs</li> <li>Soveltuu myös pari- ja liukuoville</li> </ul>
Castell kytkinyksikkö KS20-125

Kytkinyksiköt

Käyttö sovelluksissa, joissa ohjauskytkintä käytetään katkaisemaan moottorin virta. On saatavana jopa 125 A:n katkaisukapasiteetilla. Saatavana 1-4 avaimelle. Jos haluat avata useampia ovia, voit viedä avaimen avainyksikköön, jossa saa vapautettua enemmän avaimia. <ul> <li>Turvallinen käyttää</li> <li>myös ruostumattomasta teräksestä</li> <li>Katkaisukyky 20-125 A</li> <li>Koteloitu tai paneeliasennukseen</li> <li>2NC +2NO, 4NC, 3NC +3NO, 6NC</li> </ul>
Castell avainyksiköt

Avainyksiköt

Castell-avainyksikköä käytetään, kun järjestelmässä on useita ovia. Yksi tai useampi pääavain vapauttaa yhden tai useamman toisioavaimen. X- ja Y-yksiköissä toisioavainten määrä on periaatteessa rajoittamaton.
Siirtoavainjärjestelmät lukot

Lukot

Castell:lta löytyy valikoima riippulukkoja. Riippulukkoja on saatavana samalla - tai yksilöllisellä koodauksella. Castell lukkohaka on lisätuote riippulukoille. Jos useampi henkilö haluaa lukita riippulukkonsa esim. pääkatkaisijaan, voidaan apuna käyttää lukkohakaa.
FK4-siirtoavain

Avaimet ja lukonsuojat

Avaimia ja lukonsuojia luotettavaan lukitukseen Castellilta. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!
Teknisiä neuvoja
Tony TarrTony Tarr

Tuotepäällikkö

+358403412435 040 3412 435

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti