Kaapeliketjut

Tarjoamme muoviset energiansiirtoketjut kaikkiin sovelluksiin. Edustamamme igus® on valmistanut muovisia energiansiirtoketjuja jo vuodesta 1971 asti.

Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Kölnissä, Saksassa. Verkkosivuillamme on listattuna vain pieni osa ketjujen tuotevalikoimasta.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua energiansiirtoketjujen kanssa!
Kaapeliketjut

iguksella on laaja valikoima työkaluja ja konfiguraattoreita verkossa!

Täällä voit konfiguroida energiansiirtoketjuun välijakajat ja hyllyt.

Laske sovelluksesi kaapeliketjen mahdollinen käyttöikä.

Kaapeliketjut

Kaapeliketjut

igus® kaapeliketjut ovat saatavilla monissa mitoissa ja valikoima kattaa useita variaatioita. Kaapeliketjujen sisäkorkeudet vaihtelevat välillä 5 mm - 350 mm ja sisäleveydet välillä 5 mm - 1000 mm. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri sovellus, laajasta igus® valikoimastamme löydämme varmasti sopivan kokoisen ja oikeanlaisen kaapeliketjun, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi.
Robottiketjut

Robottiketjut

Tarjoamme laajan valikoiman energiansiirtoketjuja robotti- ja pyörintäliikkeille. Triflex® R (3D-kaapeliketju) on kehitetty erityisesti robottisovelluksiin. Jokaiselle teollisuusrobotille löytyy sopiva ketju. Trixlex® R valikoimaan kuuluu viisi eri varianttia ja jopa seitsemän eri kokoluokkaa. Pyöriviin liikkeisiin tarjoamme energiansiirto-ketjuja, jotka mahdollistavat kiertoliikkeet jopa 540º asti. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä oikea robottiketju tarpeisiisi!
Readychain kaapeliketjut

Readychain®

igus® readychain® valmiiksi kasatut energiansiirtoketjut ovat tehtaalla esiasennettuja kokonaisuuksia, joissa kaapelit ja letkut ovat valmiiksi asennettuna ketjuun. Kustannussäästöjä syntyy, kun ketjut toimitetaan valmiiksi kasattuina ja asennustöihin käytettävä aika lyhenee.
SP2 e-spool kaapeliketjut

e-spool

e-spool® on yksi iguksen innovatiivista ongelmanratkaisijoista. Energiansiirtoketju on asennettu jousikuormitteiselle rummulle, joten e-spool® säästää tilaa ja mahdollistaa pitkät liikematkat. Tyypillinen käyttökohde on teatteri- /näyttämötekniikka, jossa e-spool® on asennettu kattoon ja ketjun sisällä on valaisinansaan kaapelointi. Valaisinansas liikkuu alas- ja ylöspäin, ja e-spool® pitää huolen siitä, että kaapelit kulkevat siististi ja turvallisesti mukana.
Liukujohteet

Tarvikkeet kaapeliketjuille

igus® energiansiirtoketjuille on saatavilla monipuolinen valikoima lisävarusteita ja tarvikkeita. Välijakajia ja hyllyjä käytetään, jotta kaapeleiden ja letkujen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Lisäksi jakajien avulla voidaan tasapainottaa ketjua tehokkaasti. Kaapeleiden käyttöikään vaikuttaa merkittävästi myös oikein tehty vedonpoisto. Vedonpoistoon on saatavilla monia eri vaihtoehtoja yksinkertaisista vedonpoisto kammoista igus® Chainfix -tarttujiin ja modulaarisiin vedonpoistajiin. Liukuviin ketjuasennuksiin käytetään ohjauskourua, jotta ketju kulkee vakaasti ja ohjatusti. igus® -ohjauskourut minimoivat kitkan, jolloin ketjun kuluminen on mahdollisimman vähäistä.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Peetu AramoPeetu Aramo

Tuotepäällikkö

+358403412462 040 3412 462

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti