Valvontareleet

Valvontareleistä löytyvät vaihe-, jännite-, virta-, pyörimisnopeus- ja pinnanvalvontareleet. Crouzet C-Lynx-valvontareleet ovat aina DIN-kiskoasenteisia ja sopivat moduuliaukkoon. M-sarja on 17,5 mm leveä ja H-sarja 35 mm leveä.

Valvontareleiden käyttöjännitealue on laaja 24-240 V AC/DC. Lähdössä positiivinen logiikka antaa vikatiedon myös käyttöjännitteen hävittyä. Useissa malleissa on säädettävät viiveet raja-arvojen ylityksille. Virtojen ja jännitteiden mittaukset tehdään todellisina tehollisarvon mittauksina eli True RMS-mittauksina. Sekä käyttöjännitteestä että lähtöreleen tilasta on LED-osoitus vakiona.
Aikareleet ja valvontareleet
Vaihevalvontareleet

Vaihevalvontareleet

Crouzet C-Lynx vaihevalvontareleet valvovat vaiheiden järjestystä, katkoksia, alijännitettä ja epäsymmetriaa. Valvottava verkkojännite on valittavissa. Vaihevalvontareleissä on LED-osoitusvalot käyttöjännitteestä sekä lähtöreleen tilasta. Helppo asennus DIN-kiskoon. Tutustu valikoimaan!
3-vaiheiset ylijännitereleet ja alijännitereleet

3-vaiheiset yli- ja alijännitereleet

Crouzet C-Lynx 3-vaiheiset ylijännitereleet ja alijännitereleet valvovat vaihekatkoksia sekä erikseen 2-20 % säädettäviä yli- ja alijännitteitä vaiheiden tai vaiheen ja nollan väliltä. Valvontareleissä on erilliset tai yhteiset lähtöreleet hälytyksille. Valvottava verkkojännite on valittavissa. Asennus DIN-kiskoon. Tutustu valikoimaan!
1-vaiheiset jännitevalvontareleet

1-vaiheiset jännitevalvontareleet

Croutzet C-Lynx jännitteenvalvontareleitä käytetään 1-vaiheisen DC- tai AC-jännitteen valvontaan. Rele tunnistaa automaattisesti DC- tai AC-jännitteen. Releissä on LED-merkkivalot osoittamassa releen tilaa. Asennus DIN-kiskoon. Tutustu valikoimaan!
Virranvalvontareleet

Virranvalvontareleet

Crouzet C-Lynx ja MIC-virranvalvontareleet on tarkoitettu yli- tai alivirranvalvontaan. Virranvalvontareleissä on laajat mittausalueet. Valikoimasta löytyy myös virranvalvontareleet AC- ja DC-virroille. True RMS-mittaus. Helppo asennus DIN-kiskoon. Tutustu valikoimaan!
Pinnanvalvontareleet

Pinnanvalvontareleet

Meiltä löydät Crouzetin pinnanvalvontareleet. Pinnanvalvontareleitä käytetään johtavien nesteiden pinnanvalvontaan. Valikoimasta löytyvät HNM- ja ENR-sarjat. Pinnanvavontareleissä on automaattinen säätö yhdelle tai kahdelle pinnalle. Pinta-antureita myös saatavilla. Tutustu valikoimaan!
Kierrosvalvontareleet

Kierrosvalvontareleet

Meiltä löydät Crouzetin HSV-kierrosvalvontareleet. HSV-kierrosvalvontarelettä voidaan käyttää yli- tai alikierrosten valvontaan. Alikierrosvalvontaa tarvitaan esimerkiksi kuljettimien ylikuormituksen tai juuttumisen valvontaan. Releissä on säädettävä pulssiväli. Helppo asennus DIN-kiskoon. Tutustu tuotteisiin.
Crouzet-valvontareleet

Muut Crouzet valvontareleet

Valikoimistamme löytyy myös Crouzetin EIL-, EIH- JA EIT-virranvalvontareleet. Mittausalue on 0,1 - 10 A AC. Helppo asennus DIN-kiskoon. Tutustu tuotteeseen.
Cos kuormitusreleet

Cos Φ kuormitusreleet

Valikoimastamme löytyy Comadan moottorin kuorimitusrele. Kuormitusreleet sopivat parhaiten 3-vaihemottoreiden alikuormituksen valvontaan. Rele tunnetaan myös nimellä cos φ -rele, ja se valvoo moottorin tehokerrointa. Tuotesivulla lisätietoja!

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jouni PulliJouni Pulli

Tuotepäällikkö

+358403412425 040 3412 425

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti