• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

Kuula- ja rullalaakerit

Kuula- ja rullalaakerit ovat mekaanisia laakerityyppejä, jotka ovat olennaisia monissa koneissa ja laitteissa. Niiden tarkoituksena on vähentää kitkaa ja mahdollistaa sujuva liike pyörivissä tai liikkuvissa osissa.

Kuulalaakerit koostuvat sisä- ja ulkorenkaasta, joita yhdistävät kuulat. Kuulat mahdollistavat sisä- ja ulkorenkaan välisen pyörimisen ja jakavat kuorman tasaisesti laakerin sisällä. Kuulalaakerit sopivatkin hyvin korkean nopeuden sovelluksissa, kuten moottoreissa ja sähkömoottoreissa, sekä tarkkuuslaitteissa, kuten kameroissa ja mittalaitteissa

Rullalaakerit toimivat samalla periaatteella kuin kuulalaakerit, mutta niissä käytetään rullia kuulien sijaan. Rullalaakereita on erilaisia, kuten kartiomaisia ja sylinterimäisiä, ja ne soveltuvat eri tyyppisiin sovelluksiin. Rullalaakerit sopivat hyvin suurille kuormituksille ja hitaammille pyörimisnopeuksille.

Kuula- ja rullalaakerit ovat laajalti käytettyjä teollisuudessa, kuten autoteollisuudessa, valmistusteollisuudessa ja konepajateollisuudessa. Ne tarjoavat luotettavaa ja tehokasta toimintaa sekä parantavat koneiden suorituskykyä ja kestävyyttä.

Teknisiä neuvoja
Mikko RailonvirtaMikko Railonvirta

Tuotepäällikkö

+358403412396 040 3412 396

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti