Rummut

Toimitamme korkealaatuisia avoimia jousikaapelirumpuja, jotka toimitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman erityyppisiä moottorikaapelirumpuja, jotka räätälöidään kunkin asiakaskohteen vaatimusten mukaisesti.

OEM:llä on laaja valikoima erilaisia koteloituja jousikaapelirumpuja, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja eri sovelluksiin. Tarjoamme jousikaapelirumpuja eri kaapelinpituuksilla, aina maadoitusrummuista jopa 16-napaiseen asti.

Valikoimamme kattaa myös letkurummut, jotka soveltuvat ilman ja erilaisten nesteiden käsittelyyn.
Moottorirummut
Jousirummut

Jousirummut

Laaja valikoima Zecan jousirumpuja tarjoavat turvallisen ja kätevän tavan virransyötölle sekä paikallaan olevissa että liikkuvissa laitteissa. Näiden rummujen yksinkertainen asennusmahdollisuus tekee niistä ihanteellisia sekä ulko- että sisäkäyttöön. Zeca tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia koteloituja jousikaapelirumpuja, jotka vastaavat eri tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy useita eri kaapelinpituuksia, aina maadoitusrummuista aina 16-napaisiin rummuihin asti. Voit valita kaapelivaihtoehdoksi joko PVC- tai kumikaapelin, joka soveltuu erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarpeisiin. Jokainen rummu on varustettu jarrulla, joka ottaa kiinni 50 cm:n välein, mikä lisää turvallisuutta ja hallittavuutta kaapelin vetämisessä. Jarrun voi myös kytkeä pois päältä, mikä mahdollistaa jatkuvan kaapelinvedon tarvittaessa. Zecan rummut ovat myös varustettu kääntyvällä seinäkiinnikkeellä, joka voidaan lukita tarvittaessa.
ABU-jousirummut

ABU-jousirummut

Abu-jousirummut ovat erikoistuneita tuotteita, jotka valmistetaan aina asiakkaidemme kohteeseen räätälöityinä. Jousirumpujen valmistuksessa otetaan huomioon tarkasti kyseisen kaapelin tai letkun erityisvaatimukset, kuten paino, laitteen liikenopeus ja liikesuunta. Tämä varmistaa, että jousirumpu toimii saumattomasti ja tehokkaasti kunkin sovelluksen vaatimusten mukaisesti.
Moottorirummut

Moottorirummut

Valikoimamme moottorikaapelirumpuja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja sähköasennuksiin. Tarjoamme sekä sylinterimäisiä että spirallimaisia moottorirumpuja, jotka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti asiakkaan tarpeisiin. Jokainen moottorikaapelirumpumme valmistetaan yksilöllisesti kohdetta varten. Huomioimme asiakkaan tarpeet ja vaatimukset suunnittelussa ja valmistuksessa, jotta saavutamme parhaan mahdollisen toimivuuden ja tehokkuuden. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi varmistavat, että moottorikaapelirummut kestävät käyttöä ja tarjoavat luotettavan suorituskyvyn pitkällä aikavälillä. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat erilaiset letkurummut, jotka tarjoavat kätevän ratkaisun letkujen ja joustavien putkien säilytykseen ja suojaukseen.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Jaakko SuojanenJaakko Suojanen

Tuotevastaava

+358403412421 040 3412 421

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti