• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Keskus Keskus
8.10.2018

Ratkaisut kaikkiin IIoT-tarpeisiin

Laaja valikoima kaikkiin IIoT-tarpeisiin
Meillä OEM Automatic:lla on laaja valikoima IIoT-komponentteja kaikkiin tarpeisiin. IIoT-komponentit tuovat helpotusta huoltojen aikatauluttamiseen ja samalla saat myös paremman käsityksen siitä, missä kunnossa laitteesi todella ovat.

Anturit, joita nykypäivänä käytetään teollisuusympäristössä, voivat tuntea, nähdä ja kuulla. Meiltä löytyy ratkaisu, joilla nämä ”tyhmät” laitteet voivat kommunikoida keskenään.

Eri ratkaisuilla voit helposti siirtää dataa laitteesta tai keskuksesta pääjärjestelmään, kuten SCADA- tai toiminnanohjausjärjestelmän luettavaksi. Tämän datan avulla voidaan mm. ennakoida ja aikatauluttaa huoltoja, valvoa toimintaa reaaliaikaisesti ja pitää rekisteriä järjestelmän toiminnasta sekä visualisoida. Järjestelmää on myös mahdollista valvoa etänä yllättävien ongelmien varalta.

Keräyspisteillä (I/O:t) on useita eri kommunikointi protokollia. Tämä mahdollistaa helpon integroinnin jo olemassa olevaan järjestelmään ja datan keräyksen aloittaminen tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti.

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Mitä tarkoittaa IIoT?

IIoT (Industrial Internet of Things) tarkoittaa datan keräämistä laitteista, sen analysointia ja tämän tiedon hyödyntämistä prosessien ja työskentelytapojen optimoimiseen. Mitä enemmän järjestelmästä saadaan dataa, sitä helpompi on tunnistaa mahdolliset pullonkaulat ja ongelmat koko tuotanto- ja toimitusketjusta.

 

Tutustu tuotteisiin

lisätiedot

Markus Peltola
Markus Peltola
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti