Datalogic

Datalogic

OEM Finland Oy on Suomen virallinen maahantuoja anturi, turvatuote ja viivakoodinlukijoille.

Datalogic on automaattisen tiedonkeruun ja tehdasautomaation markkinoiden maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, joka on erikoistunut viivakoodilukijoiden, teollisuus PC, tunnistus-, mittaus- ja turva-anturien, RFID-, näkö- ja lasermerkintäjärjestelmien suunnitteluun ja tuotantoon.

Läheisyys ja oikea-aikainen vastaus jokaisen asiakkaan tarpeisiin sekä jatkuva innovaatio ja korkealaatuinen tarjonta ovat tunnusomaisia elementtejä Datalogicin menestyksen perustana yli 40 vuoden ajan. Sen huippuluokan ratkaisut auttavat lisäämään prosessien tehokkuutta ja laatua vähittäiskaupan, valmistuksen, kuljetuksen ja logistiikan sekä terveydenhuollon aloilla. 

Valmistajan tiedot

  • Pääkonttori, Bologna, Italia
  • Perustettu 1972
  • OEM Finland virallinen maahantuoja

Tuotealueet

Turva

Turva

Optiset anturit

Optiset anturit

Viivakoodinlukijat

Viivakoodinlukijat

Käsilukijat

Käsilukijat

Konenäkö

Konenäkö

video cannot show image

video cannot show image

Esimerkkejä Datalogic:n tuotteista

Optiset turvalaitteet

Datalogic on optisten antureiden valmistaja, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman kilpailukykyisiä turvavaloverhoja ja turvavalopuomeja. Turvavaloverhoja on 14 mm sormisuojauksella ja 30/40 mm kädentunnistuksella. Läsnäolon valvontaan 50/90 mm resoluutiot. Lisäksi valikoimassa on kattavasti tarvikkeita, jotka mm. helpottavat asennusta ja suojaavat itse turvalaitetta.

Optiset anturit

Datalogic on laaja-alainen anturivalmistaja Italiasta. Voimakas panostus tuotekehitykseen näkyy myös laajassa valokennovalikoimassa. Valokenno valikoimastamme löytyy sekä peruskennot että erikoiskennot, lähes jokaiseen kohteeseen. Valokenno valikoimassa on useita laatikkomallisia vaihtoehtoja sekä M18-runkoisia kennoja. Useissa sarjoissa on saatavilla myös I/O-link ulostulolla olevat versiot. Kattava optisten anturien valikoima sisältää myös valoverhot, jotka soveltuvat sekä kappaleen tunnistukseen että mittaamiseen, esimerkiksi kappaleen korkeuden mittaamiseen. Saatavilla myös etäisyyden mittaamiseen tarkoitetut laseretäisyysanturit, ahtaisiin tiloihin kuituvalokennot sekä erikokoiset haarukka-valokennot. Kontrastianturit, värianturit, luminesenssianturit sekä etikettianturit täydentävät jo laajaa optisten anturien sarjaa.

Viivakoodilukijat

Datalogic on italialainen valmistaja, jolta löytyy viivakoodilukija paikkaan kuin paikkaan. Viivakoodilukija valikoimaan kuuluvat laserlukijat, kameralukijat sekä käsilukijat. Ominaisuudet viivakoodinlukijoissa ovat huippuluokkaa, kuten mm. osassa kameralukijoista on nestemäinen linssi fokuksen säätöön. <h2>Viivakoodilukijan liit&auml;nn&auml;t</h2> Viivakoodilukijan liittäminen järjestelmään onnistuu lukijoiden sisäisen Ethernet / Profinet liitännän kautta. Viivakoodilukijan liittyminen kaikkiin muihin väyliin onnistuu erillisen kytkentäboxin kautta. Viivakoodilukija on helppo kytkeä ID-NET™-verkkoon liitosmoduulin ja kytkentäkeskuksen avulla.
Teknisiä neuvoja
Markus VuoristoMarkus Vuoristo

Tuotepäällikkö

+358432014112 043 2014 112

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti