Datasensing

Datasensingin logo
OEM Finland Oy on DATASENSING-tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa.

Datasensing-tuotevalikoima koostuu Datalogicin anturi-, turva-, konenäkö- sekä Micro Detectors-tuotteista. Datasensing kehittää, valmistaa ja toimittaa 222 eri tuotelinjaa, joissa on yli 22 500 vakio- ja kustomoitua tuotenumeroa.

Datasensing

Datasensing, jonka pääkonttori on Italiassa, on sitoutunut helpottamaan automaation haasteita, mukaan lukien konenäön “deep learning”-ohjelmisto ja innovatiiviset anturiratkaisut teollisuusautomaatiomarkkinoille.

Valmistajan tiedot

  • Tuotemerkki perustettu 2022
  • Osa Datalogic Groupia
  • Pääkonttori Modena, Italia
Datasensing-tuotevalikoima

tuotevalikoima

Turvatuotteet

Turvalaitteet ovat välttämättömiä teollisuusautomaatiossa käyttäjien suojelemiseksi mahdollisesti vaarallisilla alueilla, laitoksissa tai koneissa. Datasensing voi tarjota erilaisia turvalaitteita, mukaan lukien turvavaloverhot, turvalaserskannerit.

Turvavaloverhot suojaavat vaarallisilta koneilta ja voivat valvoa suuriakin alueita. Infrapunasäteet välittyvät lähettimestä vastaanottimeen ja keskeytettynä turvalähdöt (OSSD) voivat pysäyttää koneen toiminnan.

Turvalaserskannerit sopivat konfiguroitavaan suojaukseen, ja niitä voidaan käyttää jopa dynaamisissa sovelluksissa, kuten robottisoluissa ja AGV-sovelluksissa. Ankarimmissa ympäristöissä kestämään suunniteltujen turvalaserskannereiden katselukulma on 275°, ja ne voidaan yhdistää antamaan alueelle täydellinen 360° suojaus turva- ja varoitusvyöhykkeillä.

Anturituotteet

Anturit ovat välttämättömiä läsnäolon havaitsemiseen, tarkastamiseen tai kokoonpanoon sekä mittojen, etäisyyden tai sijainnin mittaamiseen teollisuusautomaatiossa. Datasensing tarjoaa valikoiman optisia antureita, ultraääni- ja induktiivisia antureita.

Optisia antureita on saatavilla monessa eri koossa, versiossa ja toiminnallisuuksissa erilaisiin tunnistussovelluksiin pienimmistä nopeimmin liikkuviin esineisiin, erilaisiin pintoihin, väreihin tai jopa näkymättömiin fluoresoiviin jälkiin, sekä mittoihin ja etäisyyksiin.

Induktiiviset anturit on suunniteltu erityisesti metalliosien havaitsemiseen lyhyemmiltä etäisyyksiltä, ne soveltuvat vaativiin ympäristöihin, koska ne kestävät pölyä, nesteitä, öljyä tai rasvaa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti