OEM-kulttuuri

OEM-kulttuuri
Organisaatiokulttuuriamme kuvaa avoimuus ja rentous ja panostammekin tietoisesti työviihtyvyyteen. Haluamme jokaisen työntekijämme tuntevan itsensä tarpeelliseksi ja tervetulleeksi. Ennen kaikkea, haluamme työntekijöidemme kasvavan ja kehittyvän täyteen potentiaaliinsa. Kun he kehittyvät, myös OEM kehittyy.
OEM hockey

Työpaikalla viihtyminen

Työssä viihtyminen on oleellinen osa työmotivaatiota ja työstä suoriutumista. Teemme parhaamme viihtyisän ja avoimen työilmapiirin luomiseksi, sillä se on hyvinvoivan henkilökunnan ja hyvien työsuoritusten perusedellytys. Tuemme myös työntekijöidemme työn ulkopuolella tapahtuvaa yhteisöllisyyttä mm. tukemalla eri harrastuksia yhteisillä pelivuoroilla.

Myyjämme ja tuotepäällikkömme ratkaisevat ongelmasi

Tyytyväisiä työntekijöitä

Yrityksemme teettää työtyytyväisyystutkimuksen joka toinen vuosi. Vuonna 2022 Tyytyväinen työntekijä -indeksimme oli 4.0/5.0. Olemme tästä erittäin mielissämme ja ylpeitä, mutta emme jää lepäämään laakereillemme, sillä haluamme olla aina vain parempi työpaikka henkilökunnallemme. Pidämme myös kaikille työntekijöillemme kehityskeskustelun vuosittain.
Mukava työympäristö ja tyokaverit

Kasva kanssamme

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa kaikkia työtekijöitä kannustetaan vaikuttamaan omaan uraansa olemalla sitoutuneita, luovia ja päämäärätietoisia. Ammatillisesti jo kehittyneet osaajat yhdistettynä nuoriin lahjakkuuksiin muodostavat henkilöstöprofiilin, joka on erittäin tärkeä osa kilpailukykyämme. Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä organisaation sisällä.

Työntekijöiden tukeminen

Epassi

E-passi

Haluamme tukea työntekijöidemme terveyttä sekä dyysisesti että henkisesti. Siksi meillä on käyttö Epassi, jolla tuemme työntekijöidemme harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksia. Epassilla työntekijät voivat harrastaa juuri itseään kiinnostavia lajeja tai tutustua kulttuuriin käymällä mielenkiintoisissa museoissa, teattereissa ja musiikkitapahtumissa.

e-passi bike

EpassiBIKE

Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden työsyhdepyörään. EpassiBIKE-palvelulla työnantaja hankkii polkupyörän työntekijän käyttöön leasingsopimuksella. Edun piiriin kuuluvat kaikenlaiset pyörät perinteisistä malleista sähköpyöriin. Edun tarkoituksena on mahdollistaa ja tukea liikunnallista sekä kestävää elämäntapaa, joka edesauttaa työntekijöidemme terveyttä ja hyvinvointia. Lisäksi päästöt vähenevät kun enenevässä määrin työmatkoja kuljetaan auton sijasta pyörällä.

OEM:n työntekijöiden koulutus ja kehittyminen

koulutus ja kehittyminen

Haluamme kannustaa työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Jatkuva oppiminen ei ainoastaan vahvista henkilöstömme osaamista, vaan se tukee myös samalla yrityksen pitkän aikavälin menestystä. Tutustu tarkemmin aiheeseen alta.


mikä on meille tärkeää


OEM TYÖPAIKKANA

Lue miten työntekijämme ovat kuvailleet työskentelyä ja ilmapiiriä OEM:llä.

Jere Kettunen moottori & laakeri
Moottoreita, asiakassuhteita ja tiimityötä – Jere Kettusen arkipäivä

Jere Kettunen aloitti vuoden vaihteessa uudessa tehtävässään Moottori & Laakeri -liiketoimintayksikön johtajana, kun edellinen vetäjä jäi eläkkeelle. Kysyimme Jereltä, miten uudessa roolissa menee?

  • #Työpaikat
Yleistä
Harjoittelijan haastattelu
Harjoittelijasta markkinointiassitentiksi: Anni Haakana

Haastattelemme harjoittelijoitamme heidän kokemuksistaan OEM:llä työskentelystä. Tässä julkaisussa haastateltavana on markkinointiosastolla harjoittelun suorittanut Anni.

  • #Työpaikat
Yleistä
Harjoittelijan haastattelu
Ennin kokemukset harjoittelusta markkinointiosastolla

Haastattelemme harjoittelijoitamme heidän kokemuksistaan OEM:llä työskentelystä. Tässä julkaisussa haastateltavana on markkinointiosastolla harjoittelun suorittanut Enni.

  • #Työpaikat
Yleistä
Harjoittelijasta vakituiseksi
Harjoittelijasta vakituiseksi: Ilari Selänne

Haastattelemme myynnin harjoittelun suorittanutta Ilaria siitä kuinka harjoittelu sujui. Harjoittelun jäkeen Ilari päätyi vakituiseksi OEM:lle!

  • #Työpaikat
Yleistä
Kim Elo - OEM Finland 40 vuotta
Kim Elo: 32 vuotta OEM:lla

Haastattelimme pitkäaikaisia työntekijöitämme ja kysyimme millaista OEM:llä on ollut vuosien varrella. Tässä jutussa haastattelussa on OEM:n tuoteryhmäpäällikkö Kim Elo.

  • #Työpaikat
Yleistä
Leena
Leena Rautakumpu: 26 vuotta OEM:lla

Haastattelimme pitkäaikaisia työntekijöitämme ja kysyimme millaista OEM:llä on ollut vuosien varrella. Tässä jutussa haastattelussa on kirjanpitopäällikkö Leena Rautakumpu.

  • #Työpaikat
Yleistä
Arto Tolppanen
Arto Tolppanen: 18 vuotta OEM:lla

Haastattelimme pitkäaikaisia työntekijöitämme ja kysyimme millaista OEM:llä on ollut vuosien varrella. Tässä jutussa haastattelussa on varastotyöntekijä Arto Tolppanen.

  • #Työpaikat
Yleistä
Kai Savila
Kai Savila: 23 vuotta OEM:lla

Haastattelimme pitkäaikaisia työntekijöitämme ja kysyimme millaista OEM:llä on ollut vuosien varrella. Tässä jutussa haastattelussa on OEM:n ICT-vastaava Kai Savila.

  • #Työpaikat
Yleistä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti