• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä

OEM-kulttuuri

OEM-kulttuuri
Organisaatiokulttuuriamme kuvaa avoimuus ja rentous ja panostammekin tietoisesti työviihtyvyyteen. Haluamme jokaisen työntekijämme tuntevan itsensä tarpeelliseksi ja tervetulleeksi. Ennen kaikkea, haluamme työntekijöidemme kasvavan ja kehittyvän täyteen potentiaaliinsa. Kun he kehittyvät, myös OEM kehittyy.

Työpaikalla viihtyminen

Työssä viihtyminen on oleellinen osa työmotivaatiota ja työstä suoriutumista. Teemme parhaamme viihtyisän ja avoimen työilmapiirin luomiseksi, sillä se on hyvinvoivan henkilökunnan ja hyvien työsuoritusten perusedellytys.

Tyytyväisiä työntekijöitä

Yrityksemme teettää työtyytyväisyystutkimuksen joka toinen vuosi. Vuonna 2018 Tyytyväinen työntekijä -indeksimme oli 4.1/5.0. Olemme tästä erittäin mielissämme ja ylpeitä, mutta emme jää lepäämään laakereillemme, sillä haluamme olla aina vain parempi työpaikka henkilökunnallemme.

Kasva kanssamme

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa kaikkia työtekijöitä kannustetaan vaikuttamaan omaan uraansa olemalla sitoutuneita, luovia ja päämäärätietoisia. Ammatillisesti jo kehittyneet osaajat yhdistettynä nuoriin lahjakkuuksiin muodostavat henkilöstöprofiilin, joka on erittäin tärkeä osa kilpailukykyämme. Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä organisaation sisällä.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti