Meille harjoitteluun?

Tule meille harjoitteluun

Harjoittelu OEM:llä

OEM haluaa kehittyä jatkuvasti sekä panostaa työntekijöihinsä, joihin kuuluvat myös tulevaisuuden työntekijämme eli nykyiset opiskelijat ja harjoittelijat. Siksi pidämmekin yhteistyötä opiskelijoiden kanssa tärkeänä. Otamme mielellämme vastaan harjoitteluhakemuksia eri koulutusaloilta. 

Toimipisteemme ovat eri puolilla Suomea, pääkonttorimme sijaitsee Turussa ja muut toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Voit siis toivoa harjoittelua näihin sijainteihin. Suurin osa toiminnoistamme sijaitsee kuitenkin pääkonttorillamme, joten paras mahdollisuus erilaisiin harjoitteluihin on Turussa.

Kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, millaisissa tehtävissä pääset kartoittamaan kokemusta yrityksessämme. Harjoittelujakson pituus myös määräytyy sinun toiveidesi mukaan, mutta toivomme harjoittelun olevan vähintään kaksi kuukautta. Harjoittelun jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä kesätöihin, tuntityöläiseksi tai työllistyä valmistumisesi jälkeen.

Avoimet harjoitteluhakemukset voit lähettää osoitteeseen [email protected]. Lisää otsikkoon Harjoittelu ja toivomasi työnkuva.

Harjoittelun tehtävänkuvat:

Organisaatiomme on laaja ja harjoittelumahdollisuuksia löytyykin useista eri tehtävänkuvista:

  • Tekninen myynti, sopii erityisesti insinööreille ja tradenomeille
  • Markkinointi, jo opinnoissaan hieman edistyneille korkeakouluopiskelijoille
  • Hallinnon tehtävät, erityisesti liiketalouden opiskelijoille
  • Varaston ja logistiikan tehtävät
  • Teknisen osaston kokoonpanotehtävät

Lopputyö OEM:llä

Jos sinulla on idea lopputyöstä, jonka voisit toteuttaa meillä, kuulemme siitä mielellämme! Kerro tarkemmin työstäsi ja laita viestiä osoitteeseen [email protected], niin vastaamme sinulle pikimmiten.Harjoittelijan haastattelu
Ennin kokemukset OEM:llä suoritetusta harjoittelusta

Enni oli 2,5 kuukauden pituisessa markkinoinnin harjoittelussa Turun toimipisteellä syksyllä 2022. Haastattelimme Enniä hänen harjoittelujaksonsa kokemuksista.

Ilari Selänne: Harjoittelijasta vakituiseksi
Ilarin harjoittelu Keskus-osastollamme

Ilari oli kuuden viikon pituisessa myynnin harjoittelussa Turun toimipisteellä syksyllä 2022. Haastattelimme Ilaria hänen harjoittelujaksonsa kokemuksista.

Harjoittelijan haastattelu
annin työharjoittelu markkinoinnin osastolla

Anni oli 3,5 kuukauden pituisessa markkinoinnin työharjoittelussa Turun toimipisteellä keväällä 2023. Haastattelimme Annia hänen harjoittelujaksonsa kokemuksista.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti