40 v

Marko Salovaara
Haastattelussa uusi toimitusjohtaja: Marko Salovaara

OEM:n juhlistaessa 40. juhlavuottaan, yrityksen johdossa tapahtui muutoksia, uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Marko Salovaara, joka on ehtinyt olla tekemässä OEM-historiaa jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä ja tarttunut nyt toimitusjohtajan rooliin varsin poikkeuksellisessa tilanteessa. Lue koko juttu!

  • #40 v.
Yleistä
Harvia
Yhteistyötä vuosikymmenen ajan

Juhlavuoden kunniaksi halusimme kertoa yhteistyöstämme muutaman pitkäaikaisen asiakkaamme kanssa. Haastattelimme Harvian ostojohtaja Matti Kivimäkeä ja OEM Electronics -liiketoimintayksikön johtaja Janne Lummejokea, joilla on takanaan melkein kymmenen vuotta yhteistyötä.

  • #40 v.
Asiakascase
Sandvik
33 vuotta kaivoksia ja kaapeleita

OEM:llä on useita pitkäaikaisia kumppaneita ja yksi tärkeimmistä on monille tuttu Sandvik-konserni. OEM ja Sandvik ovat jo yli 33 vuoden ajan tehneet yhteistyötä ja tätä työtä on nyt loistava hetki juhlistaa OEM:n 40. juhlavuoden aikana.

  • #40 v.
Asiakascase
Patrick Nyström
38 vuotta OEM:lla: Haastattelussa Eläköitynyt toimitusjohtaja Patrick Nyström

Istuimme alas Patrick Nyströmin kanssa, joka siirtyi hiljattain eläkkeelle toimitusjohtajan tehtävästä ansiokkaan 38 vuoden mittaisen OEM-uransa jälkeen. Ennen kuin päästimme Patrickin nauttimaan ansaituista eläkepäivistä, oli aika ottaa katsaus menneeseen niin OEM:n kuin hänen oman uransa näkövinkkelistä.

  • #40 v.
Yleistä
OEM 40 vuotta
Juhlavuosi käyntiin – OEM Suomessa täyttää 40 vuotta

OEM Finland Oy juhlii 40. juhlavuottaan. Toiminta käynnistyi vuonna 1981, joten tänä vuonna on aika juhlistaa saavutettua hienoa virstanpylvästä yhdessä työntekijöidemme, asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.

  • #40 v.
Yleistä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti