• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Julkaistu: 2021-03-03

Juhlavuosi käyntiin – OEM Suomessa täyttää 40 vuotta

OEM Finland Oy juhlii 40. juhlavuottaan. Toiminta käynnistyi vuonna 1981, joten tänä vuonna on aika juhlistaa saavutettua hienoa virstanpylvästä yhdessä työntekijöidemme, asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.

OEM:n liiketoiminnan ydin on olla lisäarvoa tuova linkki valmistajiemme ja asiakkaidemme välillä. Asiakkaillemme tarjoamme erittäin laajan ja kattavan tuotevalikoiman lisäksi henkilökohtaista palvelua, teknistä asiantuntemusta ja räätälöityjä ratkaisuja yhdistettynä nopeisiin toimituksiin. Valmistajillemme takaamme vahvan paikallisen kumppanin, joka tuntee markkinat ja toimii tehokkaana jakelukanavana.  

Yleistä
OEM kaava
OEM esiteet

Kiitos asiakkaille ja henkilökunnalle

OEM:n strategiana on olla pitkäaikainen ja luotettava kumppani, ja juuri pitkäaikaiset suhteet niin asiakkaisiimme kuin toimittajiimme ovat koko toimintamme ydin. Heiltä saatu luottamus kielii siitä, että olemme menneiden 40 vuoden aikana vieneet omaa toimintaamme oikeaan suuntaan, ja näillä suuntaviivoilla aiomme jatkaa myös tulevina vuosina.

Yritys ei tietenkään olisi mitään ilman osaavia työntekijöitään, jotka ovat olleet mahdollistamassa OEM:n hienoa 40-vuotista historiaa. Erityisen hienon juhlavuodesta tekee myös se, että porukkaamme kuuluu iso joukko työntekijöitä, jotka ovat olleet tekemässä OEM-historiaa yli vuosikymmenten ajan. Teemme parhaamme viihtyisän ja avoimen työilmapiirin luomiseksi, ja haluamme olla aina vain parempi työpaikka henkilökunnallemme.

Juhlavuosi

Juhlavuosi tulee näkymään kuluvana vuonna monipuolisesti kaikessa viestinnässämme, ja juhlavuoden kunniaksi on suunniteltu myös juhlalogo, joka tulee toimimaan merkkipäivämme visuaalisena tunnuksena. Juhlavuoden teemoina ovat asiakkaamme, toimittajamme sekä työntekijämme – liiketoimintamme ydinroolien tekijät.

Juhlavuoden tarkoitus ei ole juhlistaa vain mennyttä historiaa, vaan myös rakentaa tulevaisuutta. Siitäkin huolimatta, että juhlavuosi käynnistyy hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa, suhtaudumme tulevaisuuteen positiivisesti ja pyrimme olemaan entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme ja toimittajillemme.

Seuraa juhlavuotta somessa aihetunnisteella #OEM40

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti