Teknologia 2023 on taas täällä
Julkaistu: 2023-10-10

Mukana menossa Teknologia 2023 -messuilla!

Olemme osastolla 6d60, esittelemässä alan uusimpia ratkaisuja ja innovaatioita. Tule tutustumaan mitä konenäkö voi tarjota sinulle tai miltä vetyteollisuuden tulevaisuus Suomessa näyttää. Ilmoittaudu messukävijäksi ilmaiseksi! Nähdään Helsingissä!

Teknologia-tapahtuma kokoaa yhteen kolmen päivän ajaksi teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman ohjelma rakennetaan vuonna 2023 neljän keskeisen avainaiheen ympärille: puhdas siirtymä, toimitusverkostot, vetyteollisuus ja tekoäly. Tutustu messulla esillä oleviin nostoihimme alta!

Yleistä

Vetytalous OEM yhteistyökumppanit

Onko vihreä vety seuraava suomalainen menestystarina?

Valtioneuvoston helmikuussa 2023 hyväksymän periaatepäätöksen tavoitteena on kasvattaa Suomeen uusi vetyyn ja siitä valmistettuihin tuotteisiin pohjautuva teollisuudenala. Puhdas, toimitusvarma ja edullinen sähkö on Suomen valtti vetytaloudessa.

OEM Finland seuraa lähietäisyydeltä vetyliiketoiminnan kehitystä Suomessa ja Euroopassa merkittävien toimittajiemme yhteistyökumppanina. Meiltä löytyy automaatioratkaisja vedyn valmistukseen, siirtoon ja jakeluun sekä myös jatkojalostukseen. Haluamme tarjota laadukkaita, vaatimukset täyttäviä tuotteita suomalaisille vetyprosessien kone- ja prosessitoimittajille sekä loppuasiakkaille.

Lue lisää


Ultrakompakti konepalvelusolu

Teimme yhteistyössä Avertas Robotics kanssa siirrettävän ultrakompaktin konepalvelusolun, jossa sorvin ja robotin työsyklissä kappaleet tunnistetaan konenäöllä, poimitaan automaattisesti ja syötetään sorviin. Valmiit kappaleet haetaan sorvista ja laitetaan valmiiden kappaleiden laatikkoon.

Konepalvelusolun ytimenä toimii Fanuc CRX-10iA/L:n yhteistyörobotti ja Photoneon Bin Picking Studio-poimintaohjelmisto 3D-kameralla, kiinnitettyinä kevyeen siirrettävään alustaan. Messudemossa palvellaan sorvia ja robotin työsyklissä kappaleet tunnistetaan konenäöllä, poimitaan automaattisesti ja syötetään sorviin. Valmiit kappaleet haetaan sorvista ja laitetaan valmiiden kappaleiden laatikkoon.

Lue lisää

Ultrakompakti konepalvelusolu

igus kaapelit ja laakerit

igus® - motion plasticst® worldwide

igus® GmbH tuottaa korkean suorituskyvyn muovista valmistettuja koneen osia, joita käytetään liikkessä, ja niille on ominaista pitkä käyttöikä sekä alhainen huollontarve (voiteluvapaita). Tämä vähentää kustannuksia ja lisää tuottavuutta. Tuotevalikoima sisältää yli 100 000 ratkaisua saatavana suoraan varastosta, mitä täydentävät iguksen tarjoamat järjestelmät ja palvelut. Igus®:n innovatiivinen voima näkyy sadoissa vuosittain syntyvissä uusissa tuotteissa ja ratkaisuissa.

igus®-tuotteita testataan intensiivisesti, mikä mahdollistaa eri käyttökohteissa tuotteen käyttöiän tarkan määrityksen. Kaikki tuotteet ja ratkaisut voi simuloida ja konfiguroida verkossa. Lisäksi igus tarjoaa sinulle näytteitä mahdollisia omia testejäsi varten.

Tutustu valmistajaan

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti