3D-kuvantaminen

3D kuvantamiseen saatavilla laaja valikoima erilaisia 3D-kamera malleja erilaisilla ominaisuuksilla.
ECCO 3D-kamera

Lisätietoa - 3D-kuvantaminen

Muutamia käsitteitä 3D-kuvantamisesta.

Strukturoitu valo

Skannerin integroitu laservalolähde yhdessä kameran kanssa ovat tehdaskalibroituja ja tuottavat tarkan 3D -mallin esineen pintageometriasta. Strukturoituun valoon perustuvat skannerit ovat paras vaihtoehto, kun halutaan kuvata isompia alueita pienellä tarkkuudella. Pystytään myös kuvaamaan liikkeestä ja saada väritietoja.

3D-kuvantaminen-Alykamerat_300px

Time-of-Flight

ToF -kameran mittaus perustuu aikaan, jonka valo tarvitsee matkalla valonlähteestä kohteeseen ja takaisin kameraan. Mitä kauempana kohde on, sitä pidemmän aikaa valon matka kestää. Valonlähteen toiminta ja kuvantaminen on synkronoitu siten, että etäisyydet voidaan erotella ja laskea kuvasta. ToF 3D -kamerat ovat yleensä kustannustehokkain 3D-ratkaisu, ja sitä voidaan käyttää monissa sovelluksissa, jopa ulkona.

3D kuvantaminen strukturoitu valo

Laserkolmiomittaus

SmartRay- ja Matrox-3D skannerit perustuvat kohteeseen projisoitavaan laserviivaan, jonka muotoa kuvataan kameralla mikrometrin tarkasti. Suurella nopeudella kuvatuista näytteistä luodaan valmiiksi kalibroitu 3D-data, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai analysointiin kolmannen osapuolen konenäköohjelmistoilla. Tämä tekniikka sopii parhaiten, kun kohde liikkuu tasaisesti, sekä tarvitaan korkearesoluutioinen kuva ja kohde on pieni.

3D kuvantaminen strukturoitu valo

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Tommi LaineTommi Laine

Tekninen tuki

+358403412368 040 3412 368

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti