Hihnakäytöt

Laaja valikoima erilaisia hihnoja, hihnapyöriä ja tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset hammashihnat, kiilahihnat ja pyöröhihnat. Hammashihnoissa saatavilla kaikki yleisimmät mallit ja koot, kuten esimerkiksi AT-, STS-, TN-, HTD-, MXL-hihnat. Vakiomateriaalit hihnoissa ovat kumi ja polyuretaani vahvistettuna eri materiaalin vetolangoilla.

Hihnakäytöt toimitetaan joko valmiina hihnoina tai rullassa, jolloin pituuden pystyy katkaisemaan halutun mittaiseksi. Sekä kumiset että polyuretaaniset hammashihnat voidaan pinnoittaa selkäpuolelta. Pinnotteista löytyy kattava valikoima vaihtoehtoja erilaisiin vaatimuksiin. Hammaspyörien valikoima menee yhteen vastaavien hihnojen kanssa. Merkittävänä osa-alueena ja osaamisena ovat myös asiakkaiden piirustusten mukaan tehdyt hammaspyörät.
Hihnakäytöt
Hammashihna Poly Chain Volt

Hammashihnat

Hammashihnat ovat laajasti käytössä monissa eri laitteissa. Tehonsiirtoarvot ovat hyvät ja hihnaprofiileja on useita kuten hihnapyöräkokojakin. Tämä mahdollistaa useat välityssuhteet. Tuotemerkkeinä on Gates ja Bando. Myös edullisempia hammashihnoja on saatavana, kysy lisää. Hammashihnaprofiileja on esim T, AT, L, XL, MXL, HTD ja TN. Leveyksiä on useita millä voidaan helposti kasvattaa tehonsiirtokykyä. Hammashihnoja on saatavana standardileveyksien ulkopuolelta, koska hammashihnat valmistetaan aina hihoina, joista leikataan tarvittavaan leveyteen. Hihnamateriaaleja on muutamia, kuten kumi ja polyuretaani. Vahvistuslanka vaihtoehtoina on hiilikuitu-, kevlar-, teräs- ja lasikuitu.
Hammashihnarullat ryhmäkuva

Hammashihna rullat

Hammashihnoja on mahdollista saada metritavarana. Tämä mahdollistaa pidemmätkin hihnakäytöt. Tuotemerkkeinä on Gates ja Bando. Myös edullisempia hihnoja on saatavana, kysy lisää.
Hammashihnapyörä

Hammashihnapyörät

Hammashihnapyöriä on saatavana useina eri kokoina sekä profiileina. Tämä mahdollistaa välityssuhteiden teon ja pienen muutoksen. Hammashihnapyörä profiileja ovat esim HTD, AT, GT3, H, L, MXL T, XH, XL, XXH ja Polychain GT. Myös leveyksiä on useita millä voidaan helposti kasvattaa tehonsiirtokykyä. Kiinnitys akseliin tapahtuu joko taper-lock holkilla tai tehtaan puolelta poratulla akselireiällä. Poratut akselireiät tehdään piirustusten ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Hammashihnapyörä on mahdollista ostaa esiporatulla reiällä, jolloin asiakas pystyy itse tekemään akselireiän tarpeidensa mukaan.
Kiilahihna Gates Quad-Power 4

Kiilahihnat

Kiilahihnat ovat edullisia yksinkertaisen rakenteen ja muodon vuoksi. Kiilahihnoja on käytössä useissa erilaisissa käytöissä, kuten esim maataloudessa, pienkoneissa sekä raskaimmissa teollisuuskohteissa. Kiilahihna on saatavana hammastuksella sekä hammastamattomana. Hammastettu kiilahihna käy pienemmällekin hihnapyörälle, mutta on myöskin altis keräämään likaa hampaiden väliin. Kaikissa kiilahihnoissa on vetolangat sisällä ja hihnan mateliaalina on kumi. Tuotemerkkeinä on Gates ja Fenner. Myös edullisempia kiilahihnoja on saatavana, kysy lisää. Yleisimmät profiilit ovat Z, A, B, C, SPZ, SPA, SPB ja SPB. Kiilahihnoja on saatavana C-profiililla sekä ryhmäkiilahihnoina jolloin kiilahihnassa on useampi vakiohihna kiinni toisissaan hihnan ulkokehästä. Tämä mahdollistaa hyvän tehonsiirtokyvyn.
Kiilahihnapyörät

Kiilahihnapyörät

Kiilahihnapyöriä on saatavana kaikille profiileille, koosta 60 mm aina useamman metrin halkaisijaan. Kiinnitys on taper-lock lukitusholkilla ja kiilahihnapyörän materiaalina on valurauta.
Taperlock Bush

Taper-Lock

Kiinnitys hihnapyörään tai ketjupyörään tapahtuu helposti taper-lock lukitusholkin kanssa. Holkin kartiomainen ulkokehä sopii täydellisesti hihna- tai ketjupyörän sisäkartioon. Kiristämällä 2 kiinnitysruuvia holkki lukittuu pyörän ja akselin väliin. Useimmiten ei edes kiilaa tarvita. Irroitus tapahtuu helpolla irroittamalla 2 kiinnitysruuvia ja siirtämällä niistä toisen “irroituskierteille” ja kiristämällä. Lukitusholkki tulee kiristäessä ulos automaattisesti. Helppo ja nopea tapa kiinnittää ja irroittaa hihna- ja ketjupyörä laitteesta. Ei tarvita porauksia. Akseli koot holkista riippuen 10-125 mm. Holkin materiaali on teräs.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Niklas KarlssonNiklas Karlsson

Tuotepäällikkö

+35840 3412 397 040 3412 397

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti