igus 36 kk takuu
Julkaistu: 2020-06-09

36 kuukauden takuu igus®-energiansiirtoketjuille

Kestävä, kevyt ja pitkäikäinen - kolme igus®-energiansiirtoketjun perusominaisuutta. igus® tarjoaa nyt 36 kuukauden takuun energiansiirtoketjuille. Takuusertifikaatti on saatavilla helposti ja nopeasti igus® service life calculatorin kautta. Sovelluksen tiedot syötetään ohjelmaan, jonka jälkeen saat yhdellä klikkauksella takuusertifikaatin sähköpostiisi.

igus® on tehnyt paljon töitä, jotta tuotteiden elinkaari tiedetään mahdollisimman tarkasti.

Laskelmat perustuvat alan suurimpaan testauslaboratorioon: iguksella® on Kölnissä 3800 m2:n testauslaboratorio, jossa tehdään vuosittain yli 10 miljardia testisykliä. Laajan testauksen ansiosta igus® on myöntänyt chainflex®- kaapeleilleen 36 kk takuun vuodesta 2015 alkaen. Nyt sama takuu on laajennettu myös koskemaan energiansiirtoketjuja! Jos ketju menee rikki kulumisen ja käytön myötä takuuajan puitteissa, igus® tarjoaa varaosat veloituksetta. 

Miten 36 kk:n takuu astuu voimaan?

iguksen verkkosivulta löytyvään service life calculatoriin tulee syöttää perustiedot sovelluksesta (liikematka, nopeus, kiihtyvyys ym.), jossa ketjua aiotaan käyttää. Tämän jälkeen ohjelma määrittää eliniän energiansiirtoketjulle. Nyt tiedät kuinka monta edestakaista liikettä ketjusi ainakin kestää. igus® takaa 36 kk:n takuun tai laskurin ilmoittaman liikemäärän riippuen siitä, kumpi ensin tulee täyteen. Sertifikaatin saat sähköpostiisi, ja voit hakea sen jopa etukäteen ennen uuden ketjun hankintaa.

Tutustu takuuseen tästä.

Tuki Tuoteuutiset

ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti