Räätälöidyt kokonaisratkaisut Sitekiltä
Julkaistu: 2024-03-26

Räätälöityjä kokonaisratkaisuja Sitekiltä

Valikoimastamme löytyy myös räätälöidyt erikoisratkaisut mm. lääke- ja elintarviketeollisuuteen, sellun- ja paperinvalmistukseen sekä voimalaitos- ja metallurgiaprosesseihin.

Yleistä

Sitekillä, joka on erikoistunut pneumatiikkaan, on vuosikymmenien kokemus asiakkaiden avustamisesta heidän tarpeidensa mukaisten laitekokonaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa. Pystymme hallitsemaan monipuolisesti monenlaisia hyvinkin erilaisia kokonaisuuksia, olipa kyse sitten pienistä muutoksista tai kokonaisista tehdasprojektitoimituksista. Sitek-tuotteiden valmistus sekä muokkausmahdollisuus yhdistettynä vahvaan tietotaitoon laajasta tuotevalikoimastamme takaa monipuoliset mahdollisuudet valmistaa asennustyötä vähentäviä huippukokonaisuuksia.

Tarvitsetko lisätietoja? Kysy rohkeasti lisää teknisiltä asiantuntijoiltamme, ja yhdessä voimme löytää parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi!


Tutustu Paine & Virtaus -tuotealueen tuotteisiin

Tarjoamme tuotteita paineen, virtauksen ja voiman mittaukseen sekä valvontaan. Toimitamme myös hydraulisten ja pneumaattisten toimilaitteiden kaapelointiin tarvittavia liittimiä sekä kaapelointijärjestelmiä.

Esimerkkejä kokoonpanoista

Esiasennuskokoonpano
1. Kuva: Esiasennuskokoonpano

Asco Aventics -magneettiventtiilit ovat asennettuna SMTR-monitoimitukkiin.

Sylinterikokoonpano
2. Kuva: Sylinterikokoonpano

Sylinterikokoonpano, jossa on asennuskotelo rajakytkimien sekä Asco Aventics -magneettiventtiiliin kytkemiseen ja ohjaamiseen.

Ilmanjakokokoonpano
3. Kuva: Ilmanjakoko kokoonpano

Kuvassa on Sitek-tuplasuodin sekä SJTH-jakotukki, jotka ovat asennettu asennusvalmiiksi kokoonpanoksi. SJTH-tukin päässä on Wikan painelähetin tarkkailemassa painetta. Kokoonpano on tehty rankkoihin tehdasolosuhteisiin. Tukin ja painelähettimen materiaali on AISI 316-teräs. Tuplasuodin on käsitelty korroosiokeston lisäämiseksi ja messinkiosat ovat vaihdettu haponkestäviin.


Teknisiä neuvoja
Mikko TiihonenMikko Tiihonen

Tuotepäällikkö

+358447555684 044 755 5684

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti