Muoviset ohjauskalusteet

Ohjauskaluste valikoimaamme kuuluvat painonapit, valintakytkimet, hätäseispainikkeet, merkkilamput ja painikekotelot. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä. Yksi luotettavuuden mittari on Bacon tuotteilleen antama 10 vuoden takuu.
Vihreä tasopainike

Painikkeet

Ohjauskalustevalikoimaamme kuuluvat painonapit. Bacon 22 mm painikkeiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä, joissa vaaditaan erityistä kestävyyttä ja suojaa.
LED-merkkilamppu vihreä

Merkkilamppukalusteet

Merkkilamppukalusteet ovat osa ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja ne täyttävät iskunkestävyys luokituksen IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että merkkilamppukalusteita voidaan käyttää vaativissakin ympäristöissä.
Painikekotelo "YLÖS-STOP-ALAS" 1 NO+1 NC+1 NO

Painonappikotelot

Painonappikotelot kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm:n ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.
Kyltit ja pidikkeet

Tarvikkeet ohjauskalusteille

Ohjauskalusteisiin liittyvät tarvikkeet ovat olennainen osa ohjausjärjestelmien kokoonpanoa ja ylläpitoa. Nämä tarvikkeet tarjoavat lisätoimintoja ja varmuutta ohjauslaitteiden käyttöön. Tutustu tuotteisiin alta!
Kosketinyksikkö LED-lohkolla

Kosketinyksiköt ja LED-lohkot

Kosketinyksiköt ja LED-lohkot kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm:n ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.
Avain- ja valintakytkimet

Avain- ja valintakytkimet

Avainkytkimet ja valintakytkimet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää vaativissa ympäristöissä.
Ohjauskalusteet

Hätäseispainikkeet

Baco tarjoaa laajan valikoiman hätäseispainikkeita teollisuuden sovelluksiin. Bacon hätäseispainikkeet täyttävät ISO 13850 ja IEC-standardit. Bacon tuotteilla on 10 vuoden takuu.
Sienipainikkeet punainen

Sienipainikkeet

Osana ohjauskalustevalikoimaamme ovat myös sienipainikkeet. Bacon 22 mm ohjauskalusteiden kotelointiluokka on IP66/IP69K ja iskunkestävyys luokkaa IK05. Nämä ominaisuudet takaavat, että sarjan tuotteita voidaan käyttää luotettavasti vaativissa ympäristöissä. Sienipainikkeita on saatavilla veto-, kierto tai avainpalautuksella sekä palautuvana painikkeena valolla tai ilman. Monipuolisuus mahdollistaa sienipainikkeiden sovittamisen erilaisiin ohjaustarpeisiin.
Monitoimipainikkeet

Monitoimipainikkeet

Monitoimipainikkeet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Bacon monitoimipainikkeiden kotelointiluokka on IP66 ja iskunkestävyys IK05. Käyttämällä silikonisuojaa LWA0223 saavutetaan IP67-kotelointiluokka. Monitoimipainikkeita on saatavilla kahdella tai kolmella painikkeella, koho- tai tasopainikkeena sekä valolla tai ilman.
Hätäseispainikkeet

Koteloidut hätäseispainikkeet

Koteloidut hätäseispainikkeet kuuluvat ohjauskalustevalikoimaamme. Konedirektiivissä erotetaan pysäytys ja hätäpysäytys toisistaan. Pysäytyspainikkeen pitää olla väriltään musta, mutta se voi olla myös punainen. ISO 13850 -standardin (entinen EN 418) mukaan hätäseispainikkeen tulee olla punainen ja keltaisella pohjalla. Lisäksi säännös vaatii, että kontakti ei saa avautua ennen kuin painike lukittuu ja painikkeen pitää olla manuaalisesti palautettava. Bacon hätäseispainikkeita on saatavana kolmessa koossa; Ø32 mm, Ø40 mm ja Ø54 mm. Sekä veto-, kierto- ja avainpalautuksella. Vakiona suomen- ja englanninkielinen teksti, painatukset saatavana myös muilla kielillä. Bacon LBX-koteloon sopii maksimissaan kolme kosketinyksikköä. Kotelot ovat saatavilla myös mm. M12-liittimellä tai holkkitiivisteellä.
USB paneeliliitin 3.0 A/A

Muut ohjauskalusteet

Valikoimistamme löytyvät mm. potentiometrit ja potentiometrivääntimet, LED-asennonosoittimet sekä USB-paneeliliitin. Asennus 22,5 mm aukkoon. Tutustu alta tarkemmin erilaisiin ohjauskalusteisiin!

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Henri SuikkanenHenri Suikkanen

Tuotepäällikkö

+358403412459 040 3412 459

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti