Liitäntätekniikka

Tuotealueemme Liitäntätekniikka täydentää Kaapelin tuovevalikoimaa tarjoamalla liittimet ja kytkimet erilaisiin kokonaisuuksiin, teollisuuden tarpeisiin.
Liitäntätekniikka-tuotealue
Ethernet-kytkimet

Ethernet-kytkimet

Laaja valikoima ei-hallittavia Ethernet-kytkimiä Hartingin Ha-VIS eCon-mallistosta. Ainutlaatuinen yli 200 vaihtoehdon valikoima RJ45- ja valokuituporteilla. Ethernet-kytkimet ovat pienikokoisia ja energiatehokkaita. Industrial-malleissa laajennettu lämpötila-alue.
Ethernet-liittimet

Ethernet-liittimet

Toimistokäyttöön tarkoitetut väyläkaapelit ja liittimet eivät sovellu teollisuusympäristöön. Siksi tarjoamme kenttäväyläkaapeleita ja -liittimiä vaativiin olosuhteisiin. Valikoimassa on mm. valettuja väyläliitinkaapeleita, IP67 Ethernet-kytkimiä sekä liikkuvaan käyttöön soveltuvia kaapeleita.
Harting-teollisuusliittimet

Harting-teollisuusliittimet

Markkinoiden laajin valikoima teollisuusliittimiä Hartingilta. Harting on alansa johtava teollisuuden liitäntäratkaisujen ja automaatiotuotteiden valmistaja. Heidät tunnetaan markkinoillta korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Harting-tuotteita on käytössä mekaanisessa teollisuudessa ja teollisuustekniikassa, teollisuusautomaatiossa, virransyötössä ja - jakelussa sekä teollisuuselektroniikassa ja telekommunikaatiosovelluksissa.
M23-liittimet

M23-liittimet

Teollisuusautomaation liittimiltä vaaditaan yhä enemmän kompaktimpia ratkaisuja ja sovelluksia. OEM vastaa näihin vaatimuksiin laajentamalla Liitäntätekniikka-tuotealueen valikoimaansa TEConnectivityn Saksan tehtaan Intercontecin-liittimillä. Intercontecin valikoimasta löytyvät signaali-, tehonsyöttö- ja hybridiliittimet. Liittimiä käytetään mm. ohjaussysteemeissä, enkoodereissa, robotiikassa ja mekatroniikassa. Intercontecin liittimet ovat tehty kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Niiden tärinänkesto on jopa 20 g:tä. Tiiveysluokka on IP66/67 ja lämpötilan kesto on pääsääntöisesti -20°C…+130°C. Lisäksi kaikki liittimet ovat EMC-suojattuja ja niillä on UL-hyväksyntä. Liittimiä on saatavana erilaisina vaihtoehtoina: Paneelista johtoon (laippa tai kierre/suora tai kulma), johdosta johtoon ja piirikortista johtoon. Kaikki liitinrungot voidaan varustaa uros- tai naaraskontakteilla. Kaikki kontaktit ovat kullattuja ja ne ovat joko sorvattuja tai muotoon puristettuja (kelatavara). Kontakteja on saatavana sekä krimpattuna että juotettavana versiona.
M8-liittimet, M12-liittimet ja 7/8-liittimet

M8-, M12- ja 7/8-liittimet

Molex pyöreät teollisuusliittimet ovat tunnettuja Brad tuotenimestä. Nimi on peräisin Brad Harrison nimiseltä henkilöltä, jonka perustama yritys kehitteli ja ryhtyi valmistamaan autoteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäiset pikaliittimet valmistettiin 70-luvulla ja ne tunnetaan yhä Mini-Change eli 7/8" liittiminä. Pikaliittimien käytön edut teollisuudessa havaittiin nopeasti ja Daniel Woodhead Inc kehitteli myös ensmmäiset M12 Micro-Change liittimet ja passiiviset kytkentäkeskukset. Nykyisin Brad ja mPm teollisuusliittimet kuuluvat Molex LLC:n valikoimaan. Yritys on tunnettu innovatiivisena elektroniikkaliitin valmistajana ympäri maailman.
DIN A venttiilipistokkeet

Venttiililiittimet

Hydrauliikka- ja pneumatiikkaventtiileiden sähköisenä liittimenä käytetään usein normin EN175301-803 mukaisia teollisuusliittimiä. Liittimet tunnetaan myös vanhemmasta standardista DIN43650. Venttiililiittimiä käytetään myös esimerkiksi pinta- ja lämpötila-antureissa ja painekytkimissä. Ajoneuvojen ja muiden liikkuvien työkoneiden hydrauliikkaventtiileissä käytetään usein myös 2-napaisia AMP Junior Timer ja Deutsch DT-liittimiä. Molex mPm® DIN-venttiilipistokkeita on löytyy itsekytkettävänä ja valetulla kaapelilla. Venttiililiittimiä on intergoidulla elektroniikkapiirillä tai ilman transienttisuojaa tai LED-indikaatiota. MPM-venttiililiitinkaapelita saa myös valetulla Junior Timer -liittimellä. Niitäkin saa integroidulla elektroniikkapiirillä tai ilman piiriä. Valikoimistamme löytyy myös toimittajamme Lutze GmbH:n Deutsch DT-liitinkaapeleita valetulla kaapelilla sekä integoidulla transienttipiirillä.

Lisää luettavaa

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti