Lämpötila-anturit

Termoparit korkeille lämpötiloille. Saatavilla K, J, E, N, S, R, B ja T tyypit lämpötila-alueilla -40 aina 1700 ° C asti.
Resistanssi anturit ovat optimaalisia lämpötila-alueilla -200-600°C ja ovat saatavina esimerkiksi 1xPT100, 2xPT100 tai PT1000.
Anturit ovat saatavilla yksinkertaisella kytkentäkotelolla tai liitäntäkoteloilla. Lämpötilalähettimet saatavina ATEX ja SIL2 luokituksilla.
Lähetin voidaan liittää muuntajaan, jotta siitä saadaan 4-20mA ulostulo signaali.
Lisäksi on saatavilla monia eri prosessiliitoksia, suojaputkia ja sovitteita. Saatavilla myös asiakassovelletut anturit!
Kompakti lämpötilalähetin
Kompaktit lämpötilalähettimet

Kompaktit lämpötilalähettimet

Kompakteja lämpötilalähettimiä erilaisiin kohteisiin. Saatavilla Pt100/Pt1000 tai 4..20mA viestillä eri pituuksissa ja liittimillä.
Vastuslämpötila-anturit

Vastuslämpötila-anturit

Wikan vastuslämpötila-anturit ovat parhaimmillaan -250-600 °C lämpötiloissa. Vastuslämpötila-antureita on saatavilla esimerkiksi 1xPT100-, 2xPT100- ja PT100-malleina prosessiteollisuuteen. Antureihin voidaan myös tarvittaessa lisätä lähetin, 4-20mA -ulostulon toteuttamiseksi.
Termoelementit

Termoelementit

Termoelementti on lämpötila-anturi, joka lähettää lämpötilariippuvaista sähköistä jännitettä. Valikoimaamme kuuluvat termoelementit ilman suojataskua ja erillisille suojataskuille. Termoelementeissä on vaihdettava mittaosa ja mitta-alue jopa 1200 °C.
Ympäristölämpötila-anturit

Ympäristölämpötila-anturit

Wikan vastuslämpötila-antureilla voidaan mitata ympäristön lämpötilaa sisä- tai ulkotiloissa sekä ilmastointijärjestelmissä.
Lämpötila-anturit kaapelilla

Lämpötila-anturit kaapelilla

WIKA:n lämpötila-anturit kaapeleilla ovat saatavilla sekä vastusantureina sekä termoelementteinä useina eri malleina. Antureita voidaan hyödyntää yhdessä WIKAn suojataskujen kanssa.
Lämpötilalähettimet

Lämpötilalähettimet

Lämpötilalähettimet termoelementeille ja vastuslämpötila-antureille. Saatavilla nappimallisena anturin kytkentäkoteloon tai DIN-kiskoon asennettavana. HART ja ATEX mallit myös saatavilla.
Termoelementti korkeille lämpötiloille

Lämpötila-anturit korkeille lämpötiloille

WIKAn lämpötila-anturit korkeille lämpötiloille koostuvat termopareista ja näitä löytyy monia eri malleja. Anturit on suunniteltu erityisesti korkeisiin lämpötiloihin, aina 1700 ° C: seen saakka. Yleisemmistä keraamisista antureista, safiirirakenteisiin ja monipisteantureihin. Monipisteantureita voidaan käyttää esimerkiksi selvittämään pisteiden A ja B välistä löytyviä lämpimiä kohtia. Nämä anturit ovat suosittuja ja täydellisesti soveltuvia esimerkiksi ydinvoimaloiden reaktoreihin.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Rami RaekangasRami Raekangas

Tuotealuepäällikkö

+358403412476 040 3412 476

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti