Ohjausventtiilit

ASCO Aventics ohjausventtiilit ovat toiminnaltaan 3/2-, 5/2- ja 5/3-asentoisia venttiileitä. Tyypillinen käyttökohde on paineilmasylinterin tai putkistoon asennetun venttiilin tai toimilaitteen ohjaaminen kiinni ja auki.

ASCO on kehittänyt oman T-mallisen tiivisteen, joka parantaa ohjausventtiilin käyttöikää. SIL ja ATEX hyväksyntä mahdollistaa ohjausventtiilien käyttämisen suurta käyttövarmuutta vaativissa kohteissa sekä räjähdysvaarallisten tilojen alueella. Aventics tuotemerkillä (aiemmin Numatics) ohjausventtiilissä on tiivisteetön metallinen luisti-sylinterirakenne alle 1µm välyksellä, jonka ansiosta valmistaja takaa yli 200 miljoonaa toimintaa.

Aventics venttiilien tausta on Bosch Rexroth sekä Mecman tuotteissa. Näiden valmistajien laadukkaat tuotteet ovat jo pitkään palvelleet teollisuuden tarpeita. Aventicsin omat kevyet ohjausventtiilit sopivat erinomaisesti koneikkoihin, joissa pieni koko ja kevyet materiaalit ovat tärkeitä vaatimuksia. Vastaavasti sinkkipainevalettu CD-sarja on erittäin jämäkkä rakenteensa puolesta ja sopii käytettäväksi haastavammissa olosuhteissa.
Ohjausventtiilit

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti