Venttiiliryhmät

Venttiiliryhmällä tarkoitetaan ryhmäasenteista venttiiliä. Venttiilin ohjaus hoidetaan joko perinteisesti kytkemällä venttiilin kelalle suoraan sähköjohdot, viemällä ohjaussignaali moninapapistoliittimelle tai hoitamalla ohjaus teollisuudessa käytettyjä automaatioväyliä hyödyntämällä.

Aventics AES-sarjan ohjauselektroniikka on tarkoitettu erityisesti koneenrakennuksen tarpeisiin ja tämän kommunikointimoduulin kanssa yhteensopivia ovat AV03- ja AV05-venttiilisarjat.

Aiemmin Numatics tuoteperheeseen kuuluneet G3- ja 580-elektroniikkamoduulit on suunnattu prosessiteollisuuden tarpeisiin. Venttiileinä näiden elektroniikkamoduulien kanssa soveltuu käytettäväksi 501-, 502- ja 503-sarjan venttiilit. Näiden venttiilien kanssa noudatetaan pääsääntöisesti ISO 15407-1 -standardia.

Väyläohjatun venttiiliterminaalin hyötynä on perinteisen johdotuksen vähentyminen. Diagnostiikan lisääntyminen venttiiliryhmän tilasta, sekä takaisinkytkentätietojen ja muun IO:n saaminen automaation piiriin näitä väylämoduuleita hyödyntämällä. Näin tarve perinteiselle hajautus-IO:lle vähenee ja kustannuksia säästetään.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti