Igus cradle-chain E2.1.CG
Julkaistu: 2022-10-03

igus® cradle-chain E2.1.CG

Ensimmäisenä maailmassa igus® tuo markkinoille kokonaan kierrätysmuovista valmistetut energiansiirtoketjut. Viime vuosien aikana igus® on panostanut vanhojen ketjujen kierrätykseen "Chainge" -ohjelmansa kautta ja nyt kierrätetyt materiaalit saavat uuden elämän ketjuina!

Tuoteuutiset

Kuinka kierrätysmateriaalin ketjut sitten valmistetaan?

igus® vastaanottaa vanhoja ketjuja ympäri mailman ja lajittelee ne materiaalin mukaan. Tämän jälkeen vanhat ketjut prosessoidaan uudelleenkäytettäväksi raaka-aineeksi. Syksyn 2022 aikana
igus® aloittaa toimitukset uudesta E2.1.CG -tuotesarjasta, joka antaa jatkossa mahdollisuuden valita kierrätysmateriaalista valmistettuja ketjuja. E2.1.CG -ketjut tulevat saataville viidessä eri korkeudessa ja useissa eri leveyksissä.

Ketjujen sisä- ja ulkokorkeudet pienimmästä suurimpaan ovat:

• 10 mm ... 15 mm
• 14.4 mm ... 19.3 mm
• 21 mm ... 28 mm
• 26 mm ... 35 mm
• 38 mm ... 50 mm

Kaapeliketjujen kokoamispalvelu

Kasaamme energiansiirtoketjusi valmiiksi juuri kuten haluatte!

Lähes kaikki energiansiirtoketjut varastoidaan metrin pätkissä ja toimitetaan myös sellaisenaan asiakkaille, jollei muuta ole sovittu. Teknisellä osastollamme kasaamme päivittäin energiansiirtoketjuja valmiiksi kokonaisuuksiksi. Yksinkertaisimmillaan ketjun kasaustyö pitää sisällään ketjun kasaamisen oikeaan mittaan ja päätykiinnikesarjan kiinnityksen halutulla tavalla. Asennamme myös kaapelit, letkut, välijakajat ja muut tarvikkeet ketjun sisään valmiiksi, jolloin ketjun asentaminen paikalleen käy käden käänteessä.

Katso lisää tästä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti