I.Sense - reaaliaikainen energiansiirtoketjun kuluman seuranta
Julkaistu: 2022-11-17

i.Sense – reaaliaikainen kuluman seuranta

Tuotannon laitteiden viat ja yllättävät tuotannon seisakit ovat teollisuuden suurimpia kustannustekijöitä. Siksi huoltohenkilöstön on tärkeää toimia ajoissa odottamattomien seisokkien ehkäisemiseksi. Igusin uuden i.Sense EC.W -sensorin ansiosta käyttäjät voivat nyt tehdä energiansiirtoketjustaan älykkään edullisesti, alkaen alle 300 eurolla. Energiaketjun reaaliaikaisen valvonnan ansiosta kunnossapito on helpompaa ja kustannustehokkaampaa koko sen käyttöiän ajan.

Tuoteuutiset

Edulliset anturit energiaketjujen kunnonvalvontaan

Uuden edullisen anturijärjestelmän perusperiaate on yksinkertainen: ketjun kiinteän pään ensimmäisen lenkin välipuolaan kiinnitetään i.Sense EC.W -anturi. Anturi toimii periaatteessa kuten auton jarrupalojen kulumista tarkkaileva anturi, mutta tämän lisäksi pystymme myös reaaliajassa seuraamaan paljonko ketju on kulunut milläkin hetkellä.

i.Sense EC.W -anturi tarjoaa huomattavaa lisäarvoa erityisesti vaikeissa, pimeissä ja likaisissa ympäristöissä, joissa ketjun silmämääräinen tarkastaminen on hankalaa. Anturin tiedot tulevat suoraan PLC-ohjaukseen, johon voidaan asettaa esimerkiksi hälytys, kun ketjun käyttöikää on jäljellä 25%.

isense anturi kaapeliketjuille

Ennakoiva kunnossapito yhä useammalle ketjusarjalle

Edullinen anturituote mahdollistaa kustannustehokkaan ja reaaliaikaisen kulumisen seurannan jo muutamasta sadasta eurosta alkaen. Integroitujen, potentiaalivapaiden koskettimien ansiosta anturi voidaan liittää suoraan PLC-koneen ohjausjärjestelmään ilman Internet-yhteyttä.

Pakkauksessa mukana tulee anturi, kaapeli ja tarvittava elektroniikka. Käyttäjillä on myös mahdollisuus liittää anturi useisiin verkkoihin ja IoT-järjestelmiin i.Cee-moduulin kautta ja integroida se siten ennakoivaan ylläpitokonseptiin. 

Käyttöikäanturi on saatavilla igus e-ketjuihin E4.32, E4.42, E4.56 ja E4.80 – lisää kokoja E4Q-, E2.1- ja E2/000-sarjoihin suunnitellaan jo.

isense anturi kaapeliketjuille

Igus kaapeliketjujen kokoonpanot

KASAAMME ENERGIANSIIRTOKETJUSI!

OEM toimittaa energiansiirtoketjut juuri kuten haluatte. Lähes kaikki energiansiirtoketjut varastoidaan metrin pätkissä ja toimitetaan myös sellaisena asiakkaille, jollei muuta ole sovittu. Teknisellä osastollamme kuitenkin kasaamme päivittäin energiansiirtoketjuja valmiiksi kokonaisuuksiksi.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti