• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
LUMINATOR

LUMINATOR

Luminator Access Web (MAW)

Modulaarinen sisällönhallintajärjestelmä

  • Innovatiivinen sisällönhallintajärjestelmä
  • Helpottaa tiedonsiirtoa ajoneuvojen ja tukipalvelun välillä
  • Hallitsee sisältöä automaattisesti - videoita, toistolistoja, reittitietoja jne.
  • Kysy lisää, autamme sinua löytämään kokonaisvaltaisen ratkaisun!

Tuotekuvaus

Mobitec Access Web on innovatiivinen moduulaarinen järjestelmäpaketti, joka helpottaa verkossa tapahtuvaa tiedonsiirtoa ajoneuvojen ja tukipalvelun välillä.

 

Sen ytimessä on verkkopohjainen monen asiakkaan sisällönhallintajärjestelmä, MAW, jolla voidaan päivittää automaattisesti sisältöä, kuten videot, sisällön esitystavat, toistolistat, reittitiedot, määränpään tekstit ja kuulutukset. Päivitykset voidaan tehdä yhtä aikaa kaikkiin Mobitec-tuotteisiin, jotka kuuluvat MAW-systeemiin. MAW muuttaa siten sisällön päivittämisen nautinnoksi – helpoksi ja nopeaksi tehtäväksi aikaa vievän taakan sijaan. Laiteohjelmistopäivitykset tehdään samalla tavalla. Lisäksi kaikkiin liitettyihin tuotteisiin voi lähettää pikaviestejä uutisnauhaan tai tärkeää tietoa liikennöitsijältä. Matkustajat pidetään ajan tasalla kaikista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa heidän matkaansa, mikä varmistaa parhaan matkustuskokemuksen julkisessa liikenteessä.

 

Kaikkien laitteiden tilastot ja diagnostiset palautteet, kuten vikakoodit, järjestelmän tila ja asennetut laiteohjelmisto- ja ohjelmistoversiot, raportoidaan tukipalveluun MAW:in kautta. Tällöin liikennöitsijä voi havaita mahdolliset ongelmat aikaisin ja varmistaa, että heidän kulkuyhteytensä toimivat aina sujuvasti – tämä todellinen taloudellinen etu aikoina, jolloin kulkuyhteyksien toimivuus ja täsmällisyys on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin.

 

MAW-systeemiä voidaan helposti laajentaa lisäämällä uusia laitteita ja ominaisuuksia. MAW antaa tällöin palautteen myös näistä laitteista.  Jos tarjoamasi liikennöinti kasvaa, MAW kasvaa sen mukana. Tuleepa eteesi mitä tahansa haasteita, me hallitsemme ne yhdessä. MAW ajoneuvokantasi on valmis tulevaisuutta varten.

Tuote

LUMINATOR ACCESS WEB

LUMINATOR ACCESS WEB

spinner
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti