• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
BASLER

BASLER

pylon Camera Software Suite

  • Ohjelmistopaketti Basler kameroille
  • Kameran parametrointiin ja testaukseen
  • SDK ja API ohjelmistokehitystä varten
  • Windows, Linux x86/ARM ja MacOS versiot
  • vTools kuvankäsittely

Tuotekuvaus

Basler pylon Camera Software Suite on monipuolinen ohjelmistopaketti Baslerin teollisuuskameroille Windows, MacOS sekä Linux x86 ja Linux ARM käyttöjärjestelmiin. Se sisältää työkalut niin kameroiden käyttämistä, parametrointia kuin ohjelmistokehitystä varten. Pylon perustuu viimeisimpään GenICam teknologiaan, minkä ansiosta käytössäsi ovat uusimmat kameramallit ja ominaisuudet.

 

Pylon Viewer on monipuolinen kameroiden parametrointi- ja testausohjelmisto. Se tarjoaa helpon tavan kameroiden asetusten hallintaan, sekä perustason kuvantamis- tallennusominaisuudet. Pylon Viewer sisältää myös kaistanhallintatyökalun (Bandwidth Manager) jonka avulla käyttäjän on helppo tarkistaa kuvansiirron luotettavuus käytössä olevalla kaistanleveydellä. Pylon 5.1 versiosta lähtien käyttäjälle on uusina ominaisuuksina tarjolla myös histogrammitoiminto, kohdistusta helpottavat tarkennusristikot sekä videotallennus h.264 pakkauksella.

 

Pylon IP Configurator on helppokäyttöinen työkalu GigE-kameroiden IP-osoitteiden hallintaan ja asettamiseen. Pylon USB Configurator helpottaa USB-kameroiden yhteyden diagnosointia ja yhteysongelmien ratkaisua.

 

Pylon SDK tarjoaa helppokäyttöiset rajapinnat C/C++/.NET ohjelmille, kattavan ohjelmistokehittäjän oppaan, sekä useita malliohjelmien lähdekoodeja. Sen avulla ohjelmistokehitys Baslerin kameroille on nopeaa ja helposti lähestyttävää käyttöjärjestelmästä riippumatta.

 

Basler pylon sisältää täyden ajurituen USB3 Vision, GigE Vision, CoaxPress ja IEEE 1394 kameroille, sekä CameraLink ajurin CL-kameroiden parametroimiseksi. Pylon sisältää myös GenTL producer -komponentin, jonka tarjoaa rajapinnan kameroiden ja 3. osapuolen ohjelmistojen/kirjastojen välillä.

 

Pylon 7:n julkaisun myötä Basler on laajentanut ohjelmistoaan sisältämään vTools ominaisuudet. Näiden avulla Basler-asiakkaat voivat käyttää erilaisia älykkäitä ja helppokäyttöisiä kuvankäsittelytoimintoja sovelluksissaan. Konenäön tuotekehityksessä koetaan usein suuria haasteita kuvadatan analysoimisessa. Pätevien konenäköohjelmistokehittäjien puute, suuret ohjelmistokirjastot ja monimutkainen integrointi yrityksen omaan arkkitehtuuriin johtavat usein arvokkaisiin ja monimutkaisiin järjestelmiin. vTools -työkalut vastaavat näihin haasteisiin ja saat demoversion ilmaiseksi käyttöön uusimman Pylonohjelmiston mukana. Mm. Blob, Geometric Pattern Matching, Measurements ja erilaiset koodinlukualgoritmit on jo nyt olemassa.

Ja lisää on tulossa uusiin Pylon versioihin. Demolisenssien ollessa ilmaisia, Basler tarjoaa Runtime-lisenssit pienissä, kustannustehokkaissa moduuleissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Basler pylon vTools on saatavana Windowsille ja Linuxille.

Valikoima

Suosikit Tilausnumero: Hinta Ajurit Käyttöjärjestelmä Käyttöliittymä/Rajapinta
spinner symbol
USB3 Vision, GigE Vision (Performance/Filter), GenTL producer, IEEE 1394, Camera Link Serial Communication Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 - 32/64 bit pylon Viewer, API (C++/C/.NET), GenTL producer
spinner symbol
USB3 Vision, GigE Vision, BCON for LVDS, GenTL producer Yleisimmät x86 Linux-distribuutiot, esim. Ubuntu 14.04 - 32/64 bit pylon Viewer, API (C++/C)
spinner symbol
USB3 Vision, GigE Vision, BCON for LVDS, BCON for MIPI, GenTL producer Yleisimmät ARM Linux-distribuutiot ja laitteet, esim. Raspberry Pi, NVidia Jetson- 32/64 bit pylon Viewer, API (C++/C)
spinner symbol
USB3 Vision, GigE Vision MacOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra), 10.14 (Mojave) - x86 64bit pylon Viewer, API (C++/C)

Tuote

PYLON WINDOWS

spinner symbol

Tekniset tiedot

Ajurit USB3 Vision, GigE Vision (Performance/Filter), GenTL producer, IEEE 1394, Camera Link Serial Communication
Käyttöjärjestelmä Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 - 32/64 bit
Käyttöliittymä/Rajapinta pylon Viewer, API (C++/C/.NET), GenTL producer
Teknisiä neuvoja
Tommi LaineTommi Laine

Tekninen tuki

+358403412368 040 3412 368

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti