Konenäkövalaisimet

Valaistus on ratkaiseva tekijä parhaan mahdollisen kuvan tuottamisessa. Oikealla valaistuksella ääriviivat näkyvät selkeästi, yksityiskohdat katoavat ja päinvastoin. On tärkeää valita sekä oikea malli että väri parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Voitte olla meihin yhteydessö oikean valaisimen löytämiseksi.
EuroBrite rengasvalo
Aksiaalivalot

Aksiaalivalot

Koaksiaaliset valot tarjoavat ahajvalon, joka tuotetaan valolähteen sisällä. Valo ohjataan sittne alapäin puoliläpäisevän peilin kautta. Koaksiaaliset valot ovat ihanteellisia erittäin heijastavien kohteiden kuvaamisee tai kohteisiin, joissa tarkastusalue on ympäristön varjojen peittämä.
Palkkivalot

Palkkivalot

Palkkivalot tuottavat kapeaa valokaistaletta, joka on hyödyllinen pitkien, ohuiden työkappaleiden tarkastamiseen tai esineen reunojen korostamiseen. Valaisemalla kappaletta eri kulmasta voidaan tehostaa tai vaimentaa kappaleen muotojen heijastuksia. Tällöin käytetään dark- tai bright field valaisutekniikkaa.
Diffusoidut valot

Diffusoidut valot

Diffusoidut valot tarjoavat hajavalon, joka tunetana myös nimellä "pilvisen päivän valo". Heijastunut valo tarjoaa suuntaamattoman pehmeän valaistuksen, joka ei tuota varjoja. Tämä tehoste soveltuu hyvin heijastavien ja kaarevien kohteiden tarkasteluun, mutta yleisesti vain lähietäisyydeltä. Diffusoitu valo tulisi olla noin 50% ylimitoitettu verrattuna valaistavan kohteen kokoon.
MicroBrite Bright field rengasvalo

Rengasvalot - Bright field

Bright Field valaisimet valaisevat tehokkaasti kohteen suoraan yli 45 asteen tulokulmassa ja luovat selkeitä varjoja. Tämän tyyppinen valaistus on tehokas, kun sitä käytetään kohteissa, jotka vaativat suurta kontrastia, mutta voivat aiheuttaa ei-toivottuja heijastuksia, kun ne kohdistetaan kiiltäviin tai heijastaviin materiaaleihin.
Dark field rengasvalo

Rengasvalot - Dark field

Dark Field valaisimet mahdollistavat valaistuksen matalassa kulmassa pintaan nähden - alle 45 astetta. Täydellinen sovelluksiin, joissa sinun täytyy paikantaa vika heijastavalta tasaisella pinnalla tai reunan havaitsemiseen. Tämäntyyppisissä sovelluksissa suurin osa valosta heijastuu poispäin kamerasta, mutta viat hajottavat valoa ja luovat näin suuren kontrastin.
Spottivalo

Spottivalot

Kohdevalaisimet ovat tyypillisesti yleiskäyttöisiä valaisimia. Niitä voidaan käyttää sekä kirkkaan, että tumman kentän tehosteiden luomiseen valon tulokulmasta riippuen. Valon käyttöetäisyys voi olla lyhyt tai pitkä riippuen valon intensiteetistä ja säteen leviämisestä. Pienet kohdevalot ovat hyödykkäitä, kun tarvitaan valaistusta ahtaissa tiloissa.
Lineaarinen taustavalo

Taustavalot

Taustavalo tarjoaa tasaisen valaistunalueen, joka on suunnattu kuvattavan kohteen taakse, ensisijaisesti luomaan osittainen siluetti. Taustavalo on hyödyllinen reunojen havaitsemiseen, kohteen mittaamiseen, osien/suunnan tai paikalla olon tarkastamiseen.
Viivavalot

Viivavalot

Viivavalot käyttävät toissijaista linssiä valon tarkentamiseen kapeaksi säteeksi, tyypillisesti lyhyille tai keskisuurille etäisyyksille ja niitä käytetään enimmäkseen viivakameroiden kanssa. Viivavalot yleensä asennetaan bright field tyylisesti.
EuroBrite spottivalo

EuroBrite-sarja

Eurobrite sarja pitää sisällään monen eri tyypistä valaisinta. Tämän sarjan isoina etuina tulevat, kestävä (IP67) rakenne, valaisimen sisälle rakennettu valonohjain ja edullinen hinta.
MicroBrite-spottivalo

MicroBrite-sarja

AI Microbrite sarja tarjoaa monen eri tyyppistä valaisinta kompaktissa koossa. Sarjan valoille on saatavilla useita eri valon aallonpituuksia, kokoja ja ohjaimia.
UltraSeal-spottivalo

UltraSeal-sarja

Suojattu, sileä, kestävä. Advanced Illuminationin uudet UltraSeal-sarjan valot on kehitetty kestämään kaikkein rankimpia olosuhteita. IP69K sertifioidut valot ovat pölytiiviitä ja kestävät kuumaa höyryä, painevettä sekä pitkäaikaisen upotuksen veteen. Ai:n kehittämä nikkelöintipinnoite suojaa alumiinirunkoa korrosoivien pesuaineiden haitalliselta vaikutukselta. Käytetyt materiaalit ovat elintarviketeollisuuteen soveltuvia ja rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota pintojen sileyteen ja uurteettomuuteen, mikä auttaa ehkäisemään lian kertymistä ympäristöstä. Laajennettavan rakenteen ansiosta asiakkaalle voidaan tarjota aina käyttökohteeseen sopivan kokoinen valo.
Konenäkövalaisimien tarvikkeet ja ohjaimet

Konenäkövalaisimien tarvikkeet ja ohjaimet

Valonohjaimen vaatimukset vaihtelevat huomattavasti sovelluksen mukaan. AI tarjoaa useita erilaisia käyttötasoja, jotka täyttävät erilaisia sovelluksia ja hintaluokkia. Vaihtoehdot vaihtelevat jännitekäyttöisiin ilman ohjainta tai kaapelin sisäisiin ohjaimiin taikka täysin ulkoisiin joustaviin valohjaimiin mahdollistaen monen valon ohjaamisen.

Lisää luettavaa

Teknisiä neuvoja
Tommi LaineTommi Laine

Tekninen tuki

+358403412368 040 3412 368

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti